» » » Як правильно вибрати норкову шубу?

Як правильно вибрати норкову шубу?

Як правильно вибрати норкову шубу?

Правильно підібрана норкова шуба прикрасить будь-яку жінку, додасть їй особливий шик і змусить звертати на себе погляди чоловіків. Дуже важливо знати, як правильно вибрати норкову шубу. До вибору слід ставитися з усією серйозністю, адже це досить дорога річ, і зовсім не хочеться потім шкодувати про довгоочікувану покупку.

Вибір норковій шуби - основні правила

Як правильно вибрати норкову шубу? Всі ми розуміємо, що шуба для жінки в даний час означає не просто теплий одяг, а й предмет гордості, дорогий аксесуар, тому вибирати норкову шубу ми будемо з особливою ретельністю.

Правило перше. Не рекомендується вибирати норкову шубу на речових ринках. Настільки дорога покупка може обернутися вам котом в мішку, ви заплатите величезні гроші за не варте того виріб. Вибирайте перевірені знайомими салони або дивіться, щоб спеціальний магазин працював вже не перший рік в даному напрямку.

Правило друге. Щоб правильно вибрати норкову шубу, необхідно визначитися з метою покупки. Тобто, відповісти собі на питання про те, куди ви в ній збираєтеся ходити: лише на урочисті заходи, або будете носити шубу і на роботу, і на прогулянки з дітьми, і на "вихід у світ". Для того щоб хизуватися на вечірках, вам не потрібна тепла шуба, вечірні шубки - це скоріше аксесуар, а не теплий зимовий одяг. Коли ви вибираєте шубу для повсякденного носіння, тобто, в ній вам доведеться ходити на роботу кожен день або гуляти з дитиною, звертайте увагу на те, щоб шуба була теплою, довгою, але легкою! Якщо ви виберете важку норкову шубу, вам вже буде не до дитини і не до важкого робочого сумки. Якщо жінка звикла всюди їздити на машині, тобто, норкова шуба їй потрібна, щоб від машини дійти до офісу або до магазину, тоді перед нею відкривається цілий ряд різноманітних легких варіантів шуб. Це може бути шуба "міді" або шубка вище коліна. Занадто довга шуба стане великою проблемою, якщо жінка за кермом. А в громадському транспорті шуби світлих тонів скоро стануть далеко не світлими, що виглядає вельми неохайно.



Правило третє. Як відомо, норкову шубу вибирають не на один сезон, а на кілька років вперед. Тому при виборі моделі дотримуйтеся класичних тенденцій. Якщо купите ультрамодну норкову шубу з цікавими та модними штучками в цьому сезоні, пам`ятайте, через пару сезонів ці ж деталі можуть виглядати зовсім безглуздо і смішно. Мода ніколи не стоїть на місці, а класика залишається класикою.

Правило четверте. А тепер поговоримо про те, як вибрати якісну норкову шубу. Спочатку потрібно вщипнути хутро шуби. Про те, що технологія вичинки не дотримана, вам скаже пух або волоски, що залишилися в руці. Також це може означати, що використовувалися тварини під час линьки, таку шубу купувати точно не можна! Дивіться, щоб хутро не злипався, він повинен бути шовковистим і без праці розпрямлятися. Огляньте всі виріб уважно, щоб не було рожевих плям, які залишаються навіть у хімчистці. Такі плями можуть з`явитися на норковій шубі ще за життя тварини від металевої клітки.

Правило п`яте. Прийшов час примірки. Вибираючи розмір шуби, пам`ятайте, що взимку під нею у вас, можливо, буде светр або інші теплі речі. Щоб правильно вибрати норкову шубу, коли надягнете на себе чарівну річ, не стійте, як манекен, перед своїм відображенням у дзеркалі. Піднімайте руки вгору, в сторони, пройдіться по салону, посувайтеся, нахиліться, присядьте. Просто робіть те, що ви робите в своєму повсякденному житті. Купуючи дорогу річ, ви повинні переконатися, що вона не тільки красива, але і зручна для вас. Інакше вся краса пропаде, коли норкова шуба буде сковувати ваші рухи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!