» » » Коли купувати шубу?

Коли купувати шубу?

Коли купувати шубу?

Шуба - втілення жіночого розуміння затишку, краси і достатку. Чи не знайдеться жодної жінки, яка при наявності можливості вибору віддасть перевагу куртку хорошому хутрі. Але якщо у вас немає можливості, не моргнувши оком, викласти в будь-який момент пару тисяч доларів, вам доведеться з`ясувати, коли вигідніше купувати шубу і скористатися всіма надає можливість. Як не помилитись при покупці і отримати в своє володіння якісні хутра, можна почитати в матеріалі Як вибрати шубу. А ми зупинимося на способах, що дозволяють порадувати себе (або свою половину) якісним, але не надзвичайно дорогим хутром.

Сезонність товару

Найбільш затребуваним цей товар, природно, є з вересня і майже до кінця березня. Ранні і поворотні холоди підтримують інтерес до хутра на приблизно одному рівні. Пізньої весни у людей змінюються інтереси: купуються легкі речі, планується відпочинок. Здавалося б - саме час купити шубку. Але в цей час господарі хутряних магазинів пропонують тільки самі нецікаві залишки, нехай і за нижчими цінами. Якщо вам хочеться купити хорошу річ, доведеться почекати. В очікуванні нових моделей ближче до осені буде ще одна розпродаж, з більш цінними варіантами. Так що час, коли краще купувати шубу - середина-кінець літа.

Останній «писк» моди

Посередині сезону теж може наступити момент, коли вигідніше купувати шубу - поява нових колекцій. Старі розпродаватимуться дешевше - не за копійки, звичайно, але зі значною знижкою. За капризами моди можна стежити і за новинами, і через пресу, і через Інтернет, як тільки пролунає нова мода, можна цікавитися цінами в хутряних магазинах.

Акційні товари



В товари «по акції» шуби, звичайно не входять. Але багато хутрових магазини пропонують по половинній ціною відповідні до них аксесуари: шапки, рукавички, сумки. Не відмовте собі в задоволенні купити дорогий «дрібничка» подешевше.

Якщо ж ви не дуже обмежені в грошах і вам все одно, коли купувати шубу, але хочеться зробити більш економне придбання, почитайте в статті Де купити шубу про переваги шопінг-турів і найбільш вдалих маршрутах для закупівлі жаданого хутра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!