Де купити шубу?

Де купити шубу?

В наш час, втім, як і раніше, складно знайти жінку, яка б відмовилася носити натуральні хутра. Всі ми любимо красиві якісні шубки. А щоб покупка такої речі радувала нас, а не розчаровувала, необхідно точно знати, де купити шубу.

Найпоширеніші місця, які славляться хорошими шубами, це Греція, Крит, Туреччина, Італія, Дубаї, Москва і Санкт-Петербург. Давайте розберемося, куди саме потрібно йти, щоб придбати відмінний хутро і що саме пропонують нам ці спеціалізовані магазини.

Греція

Музенідіс Тревел - це туроператор, який подбати про те, щоб ви змогли вигідно купити собі шубку. Для цього були створені туристичні програми - шуб-тури. Ви зможете відвідати хутряні ярмарки і в той же час відпочити на чудовому узбережжі Егейського моря. Отже, ви знаєте, що найкращі шуби в Греції. Де саме вони знаходяться, ми вам зараз і розповімо.

У Касторьі знаходиться виставковий комплекс під назвою «Едіка». Він славиться на весь світ якісними хутром від більш ніж тисячі різних виробників. Ці шубки мають елегантний сучасний дизайн і величезний вибір, так що тут будь-яка жінка зможе вибрати для себе те, що душі завгодно.

Місто Кастор здавна називають «королівством хутра», це справжній центр з виробництва шуб. У місті можна провести незабутній відпочинок і зробити досить вигідний шопінг, тому що найвідоміші магазини і фабрики шуб знаходяться саме тут!

Приїхавши в це містечко, ви перестанете думати, де можна купити шубу. Ви побачите, що цього добра вистачає на кожному кроці. Вас приємно здивує той факт, що за шубкою сюди приїхали не тільки ви, але і зірки світового масштабу, які знають напевно, де саме краще купувати такі дорогі речі.

Крім того, що ви можете знайти для себе виріб, в якому поєднуються вікові традиції і сучасні технології вичинки, ви маєте можливість купити товар для свого бізнесу.

Ціни в Греції просто радують. Ви можете купити відмінну норкову шубу за все за 2 300 євро, шубу з хутра каракуля - за 1 500 євро, з бобра - за 3 000 євро, кожушок з нерпи - за 1 000 євро. Вибір настільки великий, що очі розбігаються.

Крит

Добре відпочити, та ще й прикупити чудову шубку на Криті більш ніж реально. Тільки варто розуміти той факт, що чим популярніше містечко, тим дорожче вироби в ньому продаються. Наприклад, в Іракліоні або Агіос-Ніколаос ціни на шуби зростають мінімум на 1 000 - 2 000 євро. Якщо ви вирішите найняти гіда, який буде допомагати вам у виборі, то він без сумнівів відвезе вас в самий дорогий магазин.



Для економних жінок існує серія магазинів TAX-FREE. Після того, як ви здійсните свою покупку, вам повернуть цілих 19% від її вартості. Ви отримаєте свої гроші прямо в магазині або в касі Duty Free.

Ми радимо вам торгуватися з продавцем, купуючи настільки дорогий виріб. Не сумнівайтеся, що так ви зможете заощадити кругленьку суму.

Дубаї

Своїми шубами так само славляться і інші країни. Відмінним рішенням буде відправитися за "хутряний красунею" в курортне містечко Дубаї.

Де в Дубаї купити шубу? Є кілька дуже великих центрів з продажу виробів з хутра. Вони всі знаходяться поблизу один від одного, так що вам не доведеться далеко ходити. Досить відвідати NASSER SQUARE, і ви відразу побачите, куди вам потрібно прямувати. Отже, кращі центри:

  • Al Owais Business Tower.
  • Abraj Center.
  • Deira Tower.
  • Gargash Center.
  • «Планета хутра».

Головне, не поспішайте відразу купувати. Вибирайте уважно, адже шуба - це задоволення не з дешевих. А вибір в цих магазинах настільки великий, що виникає велике бажання купити відразу все.



Найдешевші вироби в Дубаї - китайські. Пам`ятайте, якщо вартість шуби менше 1 000 доларів, то щось тут не так. Ціна безпосередньо залежить від довжини, кольору, якості і т.д. Моделі минулого року коштують дешевше. Південну нерпу можна купити за 1 100 $, а норку - за 1 700 $.

Китай

Китай славиться своїми недорогими речами. Тут є якісні, гарні речі, але вибирати їх варто більш ретельно. Вся справа в тому, що продавці спробують відразу продати вам те, від чого хочуть скоріше позбутися. Будьте обережні! Бувають ситуації, коли жінці віддають не те виріб, яке вона вибрала. Слідкуйте за товаром, який вам упаковують!

Незважаючи на це все, Китай стає все конкурентоздатною у виробництві шуб. Якщо ви правильно виберіть шубу і будете серйозно ставитися до процесу самої покупки, то не пошкодуєте про свій вибір.

Де в Китаї купити шубу? Є, звичайно, і спеціалізовані магазини, але більше вибору на критих ринках, де прилавки з хутряними речами розташовуються в ряд.

Москва

Тепер поговоримо про те, де купити шубу в Москві. У столиці вибір так само дуже великий. Найпопулярніші магазини:

  • Російський хутро.
  • Золоте руно.
  • Алеф.
  • Руміт.
  • Мутон норка.
  • Шубкин будинок.

Найбільшим попитом користується салон під назвою «Русский хутро». Тут і ціна не надто висока і якість відмінна. Середня ціна за норкову кожушок - 90 000 - 120 000 руб. Найдешевші шубки - 59 900 руб.

Санкт-Петербург

Відмінне рішення - купити шубу в салонах Петербурга. Популярність користується лінія магазинів «Хутра Рот-Фронт». Фабрика цих салонів знаходиться на березі Смоленки - річки на Василівському острові.

Італія

Італія славиться своїми бутиками та магазинами. Що стосується шуб, то традиційно вважається, що їх краще купувати в Мілані. Але це стосується тільки тих дам, які готові викласти ну дуже велику суму за одну річ.

Насправді, вигідніше купувати італійську шубу у її виробників. Хочете заощадити 30%, а то і 40%? Відправляйтеся на фабрику, де вам відкриється широкий вибір за розумною ціною.

Кращі фабрики знаходяться в Вероні, Ріміні і Болоньї. Він і надають своїм клієнтам програму по відвідуванню залів демонстрації, так що ви отримаєте одне задоволення під час ознайомлення з шикарними хутром.

Київ

Купуючи шубу в столиці України, варто звернути увагу на такі магазини:

  • «Хутра Катерина». Ця компанія була створена в 1994 році. Вона є російською і була створена на основі найстарішого хутряного підприємства країни.
  • Салон Due Fratelli.
  • «Українське хутро».
  • Бутік Nijole.
  • «Імперія хутра Мила».
  • «Neri Karra».

Щоб придбати виріб за недорогою ціною можна відвідати «Хутряний світ». Це виробничі фабрики і майстерні. Вони створюють справжні шедеври і класичні моделі. Тут не шиються хутряні шуби «із запасом», а тому вам не вдасться купити модель минулого сезону за низькими цінами. Все ж ви отримаєте знижку, яку дасть вам виробник.

Багато жінок купують шубу практично на все життя. Кожна з нас дуже серйозно ставиться до цієї покупки. А тому не варто бігти в перший-ліпший магазин міста і хапати вподобану, на перший погляд, модель. Якщо не хочете, згодом, сильно розчаруватися, детально вивчіть всю інформацію про кожного рекомендованому магазині, бажано в різних країнах.

Знання про те, де дешеві шуби, буде недостатньо. Виріб, в першу чергу, має бути якісним! Тільки так ви зможете радіти своїй покупці ще довгі роки, не замерзаючи взимку і виглядаючи при цьому шикарно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!