» » » Чому не працює авито?

Чому не працює авито?

Чому не працює Авито?

сайт avito.ru є одним з найпопулярніших сайтів серед майданчиків для продажу різних товарів. Розміщують свої оголошення багато компаній, а також люди, які бажають продати ту чи іншу річ. Серед подібних сайтів Авито є найбільш часто відвідуваним. У зв`язку з цим наша стаття присвячується проблемі, яка полягає у відсутності доступу у користувача до входу на даний сайт. Далі ми розглянемо, чому не працює Авито.

Проблеми при вході на avito.ru

Цю рекомендацію пропонує сам сайт Авито.

Ви можете зайти в меню "Пуск" і вибрати командний рядок. Її можна викликати, набравши комбінацію клавіш cmd. Після цього вам потрібно буде ввести код route-f. Натисніть "окей" і перезавантажте ваш комп`ютер.

Проте на додаток до них ми рекомендуємо скористатися наступними інструкціями.

Якщо ви виявили, що при вході на сайт Авито відкривається лише порожня сторінка, то, можливо, на сайт здійснюється хакерська атака. Так званий ddos. Втім, можливий той випадок, при якому ваш ip-адреса блокується адміністратором. Як правило, це характерно для тих користувачів, які використовують інтернет від компанії Білайн.



Ви можете скористатися наступним списком анонімайзерів, які допоможуть приховати ваш справжній ip-адреса:

Ці сервіси замінюють ваш ip-адреса на інший. Таким чином сайт буде приймати вас за іншу людину. Однак не рекомендується використовувати ці сервіси постійно. Краще напишіть в службу підтримки, що ваш ip-адреса був заблокований з якоїсь причини. В іншому випадку ваш комп`ютер можуть обчислити по mac-адресу.

Тоді блокування буде відбуватися саме по mac-адресу незалежно від вашого ip-адреси. Деякі з даних анонімайзерів можуть не працювати, так як вони потрапляють під фільтр блокування.

За допомогою ви також можете звернутися до офіційній групі Вконтакте. Перейти до неї можна за допомогою даної посилання.

Рекомендуємо відвідати розділ Інтернет для поповнення багажу знань про мережу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!