» » Хто такі ванількі?

Хто такі ванількі?

Хто такі ванількі?

Ви хочете з`ясувати, хто такі ванількі? Вікіпедія навряд чи відповість на це питання. Але ми спробуємо дати вам точну інформацію про цей новий молодіжному русі.

Ванількі - це молодіжна субкультура, в яку входять романтичні, ніжні створіння, як правило, дівчата, що відрізняються від інших своїм стилем і світосприйняттям. Головний атрибут ванільного стилю - це фотоапарат з великим об`єктивом, який ванількі рідко випускають з рук. Через фотографії вони хочуть поділитися своїми глибокими переживаннями, почуттями й сподіваннями, тому навіть коли їм сумно, вони обов`язково відображений цей момент на фото. Вони зовсім як діти, люблять мультики і романтику, Лондон і Нью-Йорк, сидіти на підвіконні і пити каву. До речі, кав`ярні Sturbucks - улюблене місце ванілек, де вони часто бувають або дуже хочуть побувати. Поєднання "кава + сигарети" здається Ванильк чарівним і привабливим, але аж ніяк не через пристрасть до тютюну, а через романтично летять вгору кілець диму, що огортає запах чорної кави.



Але всього цього ще недостатньо, щоб зрозуміти, хто такі ванількі. Адже найважливішим елементом є їх стиль:

  • Майки або футболки з написами: "I Love London", "I Love NY", "I Love COFFEE" і т. П. І зовсім не важливо, були вони в Лондоні або в Нью-Йорку або були ... Вони люблять їх, і ви повинні з цим змиритися.
  • Одяг та аксесуари з американським або британським прапором, будь то взуття, заколочки, годинник або піжама. Якщо на них зображений прапор, ванількі обов`язково їх придбають.
  • Туго обтягуючі завужені джинси або легінси, так звані "обліпку".
  • Що стосується взуття, то ванількі воліють всім відомі уггі, різнокольорові кеди і ботильйони.
  • Улюбленими для ванілек залишаються вінтажні речі: бабусині в`язані шапочки, в`язані нарукавники, светри, старі піджаки або потерта шкіряна сумка через плече. Якщо річ віє старовиною, ви обов`язково побачите її на Ванильк.
  • Не варто забувати про зачіску, яка є головним елементом всього ванільного стилю. Улюблені зачіски ванілек: пучок або так звана "шишечка" - довге волосся з чубчиком, яка обов`язково спадає на одне око. Чим більше неохайності в зачісці, тим краще.
  • Ще одним головним аксесуаром є великі окуляри, за якими можна вчасно заховати ванільниё мрії і сльози.
  • Ванількі вважають за краще або природний непомітний макіяж, або яскравий і вульгарний. Але червона помада на губах повинна бути в більшості випадків, особливо на вихід.
  • Яскравий різнокольоровий манікюр робить життя ванілек позитивніше і веселіше, бажано, щоб кожен палець був нафарбована окремим кольором, адже це так мило і кумедно!
  • Улюбленим музичним напрямком ванілек вважається західний рок. Але не завжди.

Сподіваємося, що змогли відповісти на ваше запитання про те, хто такі ванількі. Адже для того щоб дізнатися всі відповіді на це питання, не обов`язково шукати їх довго. Достатньо вийти на вулицю і звернути увагу на дівчат, що володіють перерахованими вище елементами стилю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!