» » Хто такий мажор?

Хто такий мажор?

Хто такий мажор?

Все в житті можна узагальнити, класифікувати або типізувати. Ми самі не є винятком. Людей суб`єктивно відносять в найрізноманітніші групи: ботаніки, мачо, ванількі, гламурні чики, заучки, тролі, циніки і т. Д. Про окремих осіб говорять "мажори". Чи знаєте Ви, хто такий мажор?

Кого називають мажорами

Як правило, мажори - це молоді люди, що вийшли з заможних сімей. Багаті батьки залишили синку чи доньці чимало грошенят або регулярно постачають їх ними. Так, дорослі діти розкидаються цими грошима направо і наліво, не надаючи їм особливу цінність. Зазвичай, якщо людина сама заробив собі стан, він не буде смітити грошима, знаючи, як важко дістаються матеріальні блага. Мажори ж ведуть розгульний спосіб життя, тусуються із собі подібними, вважають, що їм все дозволено. Саме таку людину прийнято називати мажором.

Яскраві представники мажорів

  • Періс Хілтон
  • дана Борисова
  • Тіматі
  • Сергій Звєрєв

Хто такі хлопчики-мажори

Останнім часом можна почути про когось з чоловічої половини людства "хлопчик-мажор". Що мають на увазі люди? Який він в їх очах? Хлопчики-мажори - діти багатих батьків, від яких вони вкрай залежать. Такі хлопці одягаються в дорогі стильні шмотки, катаються на крутих тачках, регулярно проводять свій вільний час в нічних клубах, дорогих ресторанах, а в університеті мешкають більше для того, щоб потусити з гламурним дівчатками. Розгульний спосіб життя - їх все.

Чому мажори є лише серед молоді



Замислимося, хто така людина-мажор ... Як ми вже говорили, він дитина забезпечених батьків, які його розпестили. Але батьки не вічні.

Якщо людина вчасно не одумається, а фінанси закінчаться, то він просто-напросто буде позбавлений таких величезних матеріальних благ. Відповідно, який з нього мажор? Дорослий невдаха, який не вміє виживати в цьому світі самостійно.

Інша ситуація ... З віком він почне усвідомлювати, що гроші необхідно заробляти самому. І коли відчує смак праці, він зрозуміє ціну грошам. А значить, дорослішаючи, він перестане смітити грошима і вважатися мажором.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!