» » » Як роблять колготки?

Як роблять колготки?

Як роблять колготки?

«Ах! Які ніжки! Помити, поголити і в капрончік! »- В минулому столітті так підколювали дівчат з конкуруючого угрупування мої однолітки. Капронові колготки були межею мрій юних кокеток, тому що період тотального дефіциту «диктував моду» на нитяні панчохи ... Слава Богу, дефіцит почив у бозі, як і минуле століття. А як роблять колготки з капронової нитки в XXI столітті?

З чого роблять капронові колготки

Тонкий, майже павутинні предмет жіночого гардеробу сьогодні роблять з надміцної нитки нейлону з додаванням сверхрастяжімой нитки лайкри в певному процентному співвідношенні. До речі, назва поліамідної нитки походить від перших букв назв двох міст «NewYork London - NYLon» - нейлон, і швидко прижилося в побуті модниць незалежно від їх рідної мови.

Лайкра має властивість розтягуватися в 6 разів більше своєї первісної довжини і повертатися у вихідне положення без змін для своїх естетичних якостей. І та, і інша нитки є досягненнями хімічної промисловості.

Як роблять капронові колготки



Розібравшись з нитками для виробництва жіночого предмета одягу, подивимося, як роблять капронові колготки. Нейлонова нитка обмотують нитку лайкри в кілька сотень разів, щоб вийшли міцні і м`які вироби для витончених жіночих ніжок. Підготовлена таким чином нитка встановлюється на в`язальну машину, яка буде вив`язувати панчішну трубу від пояса до носочки вироби.

На сучасному обладнанні одна половинка колготок - панчішна труба - вив`язується протягом 2-3 хвилин. Потім на спеціальних швейних машинах або оверлок дві заготовки зшиваються разом плоским швом. Після цього колготки фарбуються в обраний дизайнером виробництва колір і, звичайно, проходять виробничу сушку. Потім колготки піддаються процесу прасування, складаються в кілька разів і упаковуються на пакувальних апаратах. Природно, всі операції проводяться автоматично, на конвеєрі панчішно-шкарпеткових фабрик.

Сучасні виробники не шкодують коштів на розробку нових кольорових гам колготок різних видів малюнка в`язки, візерунків по всій довжині панчішної труби. Особливу увагу фабрикантів стало приділятися додаткових функцій жіночих колготок. Наприклад, колготки з ефектом «бразильської попки». Такий виріб панчішно-шкарпеткові промисловості допоможе втілити в життя мрію жінки про високу і пружною дупі без утомливих тренувань у спортзалі. Правда, якщо насправді попа тягнеться по асфальту, то, знявши такі колготки, вона знову там і опиниться. Але зате, поки на жінці колготки з ефектом «бразильської попки», вона буде відчувати себе королевою американського карнавалу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!