» » » Як написати красиво своє ім'я?

Як написати красиво своє ім'я?

Як написати красиво своє ім`я?
Як написати красиво своє ім`я?

Багато людей намагаються підкреслити свою індивідуальність навіть у дрібних деталях. Так, наприклад, деякі намагаються написати своє ім`я як-небудь оригінально. Якщо ви теж хочете якось виділити своє ім`я, зобразити його по-особливому, то ми зараз розповімо вам, як красиво написати ім`я.

Красиве ім`я в електронному варіанті

Дуже популярно зараз записувати імена за допомогою незвичайних шрифтів і знаків, а потім використовувати їх для соціальних мереж. Як можна красиво написати своє ім`я в електронному варіанті? Розглянемо способи.

  • Найпростіший спосіб - це відкрити текстову програму, знайти графу "Шрифт", клацнути по ній і серед запропонованих шрифтів вибрати найбільш вподобаний, а потім записати їм своє ім`я.
  • Якщо у вас система Windows, то ви легко зможете скористатися набором символів. Шлях до таблиці символів наступний: Пуск - Програми - Стандартні - Службові -Таблиця символів. Ви можете використовувати деякі з них для заміни букв в своєму імені або для красивого оформлення імені на початку і в кінці.
  • Красиві символи для оформлення імені можна отримати ще одним способом. Для цього натисніть клавішу NumLock, так ви активуєте панель цифр в правій частині клавіатури. Тепер потрібно одночасно натиснути клавішу Alt і одну з цифр у правій частині клавіатури. У вас вийде гарний символ. Так ви можете перевірити можливі символи, по черзі натискаючи Alt і клавіші з цифрами по порядку, а потім вже вибрати з отриманих символів найкрасивіші для оформлення свого імені.
  • Оригінально і швидко написати своє ім`я для соціальних мереж, наприклад, для "Однокласників", можна, якщо набрати в пошуку "символи для однокласників". Потім натисніть по кожній із перших посилань, і ви отримаєте великий список найкрасивіших символів. Все, що потрібно, - це скопіювати сподобалися і використовувати їх для написання свого імені.
  • Є також сервіси, за допомогою яких можна красиво написати своє ім`я, використовуючи відразу декілька елементів: шрифт, колір, товщину букв, розмір, наявність / відсутність тіні та ін. Ви можете скористатися будь-яким з цих сервісів, наприклад, цим.

Красиво написати ім`я на папері

Іноді потрібно красиво зобразити своє ім`я на папері, але як бути, якщо ви не відрізняєтеся красивим почерком?



Так, можна спробувати повільно, намагаючись робити букви плавними і округлими, записати своє ім`я. Для прикраси лінії на першій і останній буквах (наприклад, в імені "Анастасія" це літери "а" і "я") можна ще більше закруглити, намалювати у вигляді джгутиків або петель.



Якщо хочеться написати своє ім`я в незвичайному шрифті, то ви можете знайти в інтернеті і при бажанні завантажити список шрифтів з прикладами, знайти сподобався і, вивчивши, як в ньому пишуться потрібні літери, змалювати їх на папір, склавши з них своє ім`я. Приклади деяких шрифтів ви знайдете тут. тут ви знайдете приклади каліграфічних шрифтів, якими теж можна скористатися при написанні свого імені. А якщо просто потрібно написати ім`я звичайними красивими російськими буквами, то зразок написання алфавіту ви знайдете тут.

Своє ім`я можна написати також у вигляді графіті. Розглянемо одне з найлегших графіті, в якому можна зобразити ім`я.

  1. Спочатку на аркуші паперу легкими прямими лініями (малюємо поки простим олівцем) запишіть своє ім`я.
  2. Потім потрібно зробити букви об`ємними. Замість начерків-ліній повинні бути використані маленькі прямокутники, тому поверх начерків малюємо лінії у вигляді таких прямокутників.
  3. Ім`я вийшло більш об`ємним. Лінії, якими воно написано, потрібно зробити чіткіше, а потім додати невеликі насічки на кінцях букв.
  4. Тепер контури імені готові повністю. Потрібно чітко обвести їх і стерти допоміжні лінії. Після цього маркером (можна чорним, можна кольоровим) треба обвести ім`я.
  5. В самому кінці маркером потрібно зробити контур навколо імені.

Щоб було зрозуміліше, яким чином можна написати ім`я у вигляді графіті, подивіться на ці малюнки. також на цьому сайті ви можете знайти інші графіті, скористатися ними як прикладами, щоб красиво написати своє ім`я.

Незвичайні способи красиво написати ім`я

  • Можна написати своє ім`я на ельфійське. тут ви знайдете ельфів алфавіт, а також приклади написання імен на ельфійське. Напишіть своє ім`я латиницею (англійськими літерами), а після цього дійте, як показано в прикладах. Якщо лінь розбиратися в премудростях написання імені на ельфійське і хочеться скоріше отримати результат, то пройдіть по цій засланні. У віконці потрібно видалити слово "ельф", написати своє ім`я по-російськи і натиснути кнопку "Перевести". Трохи вище ви отримаєте написання свого імені на ельфійське.
  • Красиве і незвичайне написання свого імені можна отримати дуже просто, скориставшись Перекладачем Google. Напишіть своє ім`я в лівому віконці російською, а в якості мови, на який ім`я буде переводитися, виберіть який-небудь незвичайний, наприклад, панджабі або перський. Ви отримаєте гарне написання свого імені.
  • Можна написати своє ім`я рунами. В інтернеті легко знайти перекладачі, де потрібно буде записати своє ім`я певним чином, потім натиснути на потрібну кнопку і отримати написання свого імені на рунах. Щоб скористатися таким перекладачем, потрібно ввести в пошук фразу "написати ім`я на рунах", і за першими ж посиланнями ви отримаєте ці перекладачі. Якщо ж хочеться самостійно написати своє ім`я рунами, то зверніть увагу на класичний футарк і готенбургскіе руни. тут ви знайдете їх повний алфавіт. Також вам може стати в нагоді відповідність російських букв рун. Це ви можете знайти тут. Також вам стане в нагоді ця посилання. Тут ви знайдете самі руни, то, як вони звучать (транскрипція в [...]), їх написання (то, що потрібно) і відповідність російським буквах. Пам`ятайте, що при написанні імені на рунах не враховуються м`який і твердий знаки, подвійні приголосні вважаються за одну (наприклад, використовується не "Алла", а "Ала"). Якщо при написанні імені ви буде використовувати не значки, а повні найменування букв, то записуйте їх назви через дефіс. Для прикладу розглянемо ім`я "Алла". Як ми вже сказали, подвійні приголосні вважаються за одну, тому будемо писати "Ала". Дивимося відповідності в алфавіті і отримуємо наступне: Ала = Ансуз-Лагуз-Ансуз.

Ми розповіли вам кілька способів того, як можна красиво і незвично написати своє ім`я. Вибирайте будь-який відповідний і експериментуйте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!