» » » Як написати ієрогліфи?

Як написати ієрогліфи?

Як написати ієрогліфи?

Найпростіше пояснення поняття каліграфія - мистецтво гарного письма. Це найпопулярніший вид національного мистецтва, любов до якого виховується у маленьких китайців і японців з самого дитинства.

Цей вид писемності з`явився ще в Стародавньому Китаї, а в середні віки став невід`ємним засобом для створення успішної кар`єри.

Ієрогліф являє собою набір рис, які написані в певному порядку. Щоб навчиться того, як правильно намалювати ієрогліф, потрібно запастися щільним папером, пензликом і тушшю. При написанні дуже важливо, щоб всі лінії були чіткими, це говорить про повагу до того, для кого створюється символ.

Як написати китайські ієрогліфи

Існує кілька основних правил того, як написати ієрогліфи: цей символ, як і його елементи, завжди пишуть зверху вниз зліва направо. Якщо у ієрогліфа є зовнішній контур - спочатку потрібно вписати те, що знаходиться всередині нього, і тільки потім замикати контур. Так само вертикальна лінія, яка перетинає горизонталі, повинна бути написана після них. Писати ієрогліф зручніше в зошиті в клітинку, розміщуючи кожен з них в чотирьох клітинах. Основні елементи ієрогліфів - це горизонтальна риса, вертикальна риса, точка, відкидна вліво (є діагональ, проведену з лівого нижнього кута в правий верхній), похила вправо (діагональ з лівого верхнього в правий нижній кут) і вертикальна з гачком (гачок розташований знизу ).

Як написати японські ієрогліфи

Японські ієрогліфи походять від китайських. Як правило, китайський ієрогліф позначає одне слово, в той час як японський може позначати цілі словосполучення. У японської каліграфії можна виділити кілька основних стилів написання. «Кайсьо» в перекладі означає статут -лінії пишуться чітко, ієрогліфи виглядають незграбними. «Гьосьо» - полукурсів -лінії плавні, написання більш швидко, ніж при Кайсьо. «Сосьо» - курсив, найшвидший спосіб написання, при якому кисть не повинна відриватися від паперу.



З моменту свого виникнення в писемності використовується 2 системи того, як правильно написати японський ієрогліф: кандзі - китайський ієрогліфи і кана - система в якій кожен записаний ієрогліф означає склад.

Ієрогліфи в наш час

В даний час ієрогліфи часто зустрічаються при створенні вітальних листівок, прикрас для інтер`єру, створення татуювань і т. Д. Зазвичай в оформленні використовуються китайські ієрогліфи. Вони відрізняються від інших тим, що добре вписуються в квадрат. Ієрогліфи складаються з 2 частин - ключа, який несе основний сенс і фонетичної складової. Після визначення ключа, потрібно знайти у відповідному розділі словника його зображення, там же можна знайти переклад і вимова.

Однак іноді слово складається з декількох ієрогліфів, тому важливо вміти правильно розділяти групи цих символів на частини. Потрібно мати на увазі, що ні в китайському, ні в японському листі немає пробілів між словами.

Найпоширеніші ієрогліфи - зображують любов, процвітання, успіх, виконання бажань, достаток, щастя, гроші, багатство і т.п. Всі ці символи, зображені на панно, можна придбати в магазинах фен-шуй.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!