» » » Як задавати питання путину?

Як задавати питання путину?

Як задавати питання Путіну?

У Росії багато небайдужих людей, які повідомляють про негаразди в різні інстанції, в тому числі звертаються безпосередньо до президента. Якщо ви також хочете звернутися до президента, але не знаєте, як задавати питання Володимиру Володимировичу Путіну, ми зараз розповімо, як це можна зробити.

Задати питання через сайт президента

На сайті Президента РФ letters.kremlin.ru є спеціальний розділ для звернення громадян.

  1. Для того щоб задати питання Путіну через інтернет-сайт, треба зареєструватися та відкрити свій особистий кабінет. Процедура ця дуже проста і займе не більше 3 хвилин.
  2. Після реєстрації можна заходити в розділ «Звернення», де викладена докладна інструкція з написання і відправлення листа президенту.
  3. Для початку потрібно заповнити прикладену анкету.
  4. Потім потрібно натиснути кнопку «Відправити лист».
  5. Ви побачите графи для внесення відомостей про відправника і вікно для написання звернення, яке не повинно перевищувати 2000 знаків. До нього можна прикріпити різні файли, які можуть найбільш повно проілюструвати ваше запитання.
  6. Відповідь на свій лист ви маєте право отримати в електронному або паперовому вигляді (за бажанням), для цього поставте галочку в обраному вікні.

Питання через приймальню президента

Практично в кожному місті відкриті приймальні президента. Звернувшись туди, можна поставити будь-яке своє питання.

  1. Викладіть своє звернення або скаргу на папері у вигляді стандартного документа в довільній формі.
  2. Потім слід знайти прийомну в своєму місті чи регіоні. Для цього можна зайти на профільну сторінку letters.kremlin.ru сайту президента. Справа в колонці виберіть свій регіон, потім область і місто. Тут ви знайдете точну адресу приймальні.
  3. Зверніться в офіс до представників президента, зареєструйте там свій лист. Відповідь ви отримаєте в цій же приймальні.

Питання на пряму лінію з президентом



Щороку, переважно навесні, проводиться пряма лінія з президентом, задовго до дати її проведення всі ЗМІ починають оповіщати населення. Для питань створений портал - moskva-putinu.ru. Тут ви можете побачити інформаційні матеріали з усіх попередніх таких же заходів. Перед прямою лінією на сайті відкривається інформаційне вікно для нових питань, і кожен бажаючий може залишити тут свою інформацію. Кожному питанню приділяється увага під час ефіру або після нього.

Якщо ви чітко знаєте, яке питання поставити Путіну, і здатні коротко його сформулювати, то перед прямою лінією можна відправити СМС-повідомлення на короткий номер, який можна знайти на сайті прямій лінії і в рекламній інформації про неї. А на повний багатоканальний номер можна зателефонувати і залишити своє питання в запису.

Про способи звернення до президента можна прочитати також в нашій статті Як написати Путіну.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!