» » » Як виправити оцінки?

Як виправити оцінки?

Як виправити оцінки?

Незадовільні оцінки час від часу ставлять усім учням. Звичайно, двійки в щоденнику псують настрій, але ж можна подумати над тим, як виправити оцінки. Тут існує два варіанти - старанніше вчитися або звести непривабливу запис з щоденника. Давайте зупинимося докладніше на кожному з них.

Виправляємо оцінки, підтягуючи свої знання

Якщо ви отримали незадовільну оцінку і боїтеся, що батьки будуть вас лаяти, то слід постаратися виправити її. В цьому випадку ви повинні більше займатися. Візьміть собі за правило вчити уроки незалежно від того, яка оцінка коштує у вас в журналі. Адже невідомо, коли вас запитає вчитель. Таким чином, можна буде ще й підтягнути свої знання. Згодом ви не будете отримувати двійок, а батьки будуть тільки раді такій зміні.

Якщо двійку необхідно виправити негайно, підійдіть до вчителя після уроку. Вибачитеся, що прийшли непідготовленим, назвіть причину, по якій це сталося, скажіть, що таке більше не повториться. Розкажіть про свій намір якнайшвидше виправити оцінку, запропонуйте виконати якесь завдання. Це може бути рішення більш складного завдання, написання доповіді, реферату. Учитель побачить вашу зацікавленість і обов`язково піде назустріч.

Як можна виправити оцінку в щоденнику?



Якщо не виходить виправити оцінку, використовуючи свої знання, можна піти на кілька хитрощів. Найпростішим буде підробити підпис викладача, поставивши собі в щоденник п`ятірку. Коли батьки перевірять вашу успішність, вони не будуть сильно переживати про двійці, так як ви її «закрили» гарною оцінкою. Можна також спробувати звести двійку за допомогою підручних засобів. Для цього буде потрібно зварити яйце круто, очистити його від шкаралупи і, поки воно гаряче, провести кілька разів по двійці. Після цього можна поставити собі хорошу оцінку.

Якщо батьки тільки час від часу перевіряють щоденник, можна зробити ще простіше. Покладіть його на підвіконня так, щоб на чорнило потрапляли сонячні промені. Через 10 днів від них нічого не залишиться. Ось тільки щоденник доведеться на цей час залишати вдома, але завжди можна щось придумати в своє виправдання. В крайньому випадку скажете, що ви втратили щоденник.

Однак всі ці способи зможуть відвести гнів батьків лише на час, на найближчих зборах вся правда розкриється. Ось чому краще постаратися вивчити предмет і по-чесному виправити оцінку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!