» » » Хто така чупакабра?

Хто така чупакабра?

Хто така Чупакабра?

Легенда про Чупакабру зародилася приблизно в 50-х роках минулого століття, коли в Пуерто-Ріко були зафіксовані випадки масової загибелі домашньої худоби. Переважно це були кози. Тіла померлих тварин як правило мали множинні рани. У деяких особин спостерігалося повна відсутність крові.

Місцева влада ніяк не могли пояснити дані події, тому в масах стали зароджуватися чутки про таємниче тваринному - "ель-чупакабрас".

Отже, хто така Чупакабра

Чупакабра (в перекладі з іспанського "chupar" - смоктати, cabra - "коза") - міфічна істота, нічний вампір, висмоктує кров у диких і домашніх тварин. Достовірної інформації про існування Чупакабри в даний час немає, але тим не менш у всіх куточках нашої планети в різних ЗМІ, теле- та радіопередачах спалахують чутки і свідчення очевидців про зустрічі з цим таємничим тваринам.

Як виглядає Чупакабра



Якщо спробувати уявити, як виглядає Чупакабра, то виходить досить таки моторошна картина ... Пов`язано це з тим, що показання очевидців, які стверджують, що вони бачили "козлососа" вельми різняться. Але в більшості випадків можна стверджувати, що дана істота має метровий зростання, яскраво-червоні очі, маленькі крила, великі ікла і не дуже густе хутро на спині, сірого або чорного кольору. Таким чином, важко сказати, хто це - Чупакабра, чи то випадково вижив динозавр, мутант з секретної лабораторії, таємничий демон з паралельної реальності чи просто хворе дика тварина (койот, лисиця або вовк).

Чупакабра в Росії

У нашій країні щороку, в різних селах і селах, можна почути все про нові і нові випадки нападу Чупакабри на домашню худобу. Найбільш відомими стали події на хуторі Саперка, розташованим під Оренбургом і в селі Гаврилівка. У даних населених пунктах таємнича Чупакабра висмоктала кров у 32 індичок і 4 овець. Очевидці цих подій повідомляють, що дивний звір, дуже моторошної зовнішності, розміром з невелику лисицю, швидко пересуваючись і дуже високо стрибаючи, ще дуже довго наводив жах на багатьох місцевих жителів. Будемо сподівається, що з часом повідомлення про страшному кровожерові повністю зникнуть зі сторінок ЗМІ та зведень відео-передач.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!