» » » Хто такі гейші?

Хто такі гейші?

Хто такі гейші?

Яка з жінок не мріє досконало оволодіти мистецтвом любові? На жаль, на практиці це виходить далеко не у всіх. Інша річ гейші. Японська жриця кохання здатна піднести на вершину блаженства будь-якого чоловіка! Досконало володіючи майстерністю зваблювання, гейша зачаровує чоловіка ще до ліжка. Хто такі гейші? Хто вони, ці загадкові східні коханки?

Що таке «гейша»

Слово «гейша» перекладається як «людина мистецтва». Спочатку так називали музикантів і акторів, які розважали суспільство цікавими розмовами і танцями. Характерно, що всі вони були чоловіками. Однак пізніше «естафету» розваги перейняли жінки, довівши ремесло гейші до рівня мистецтва.

Зрозуміло, сексуальна привабливість відігравала важливу роль, але не менше місце в професіоналізмі гейші грали шарм, розум, володіння акторськими навичками, вміння танцювати і співати. Гейша, це майстриня на всі руки - ідеальний партнер чоловіка.

Дівчаток, яких з дитинства готували до професії гейші, налаштовували на постійний позитив. Маленька жінка росла і вчилася радіти. З роками учениці перетворювалися в упевнених в собі, спокійних жінок. Гейша знала, що її покликання - повне задоволення всіх чоловічих запитів, причому по самому вищому розряду. Демонструючи майстер-клас в сексі, проявляючи винахідливість, ініціативу і одночасно зберігаючи індивідуальність, гейша доводила, що саме вона - сама життєрадісна і щаслива. Гейша досконало володіла секретами і тонкощами чоловічої душі. Вона вміла розпізнати настрій чоловіка, вислухати і вловити його бажання. У ліжку вона податлива, головна зброя гейші - ласка. Свої емоції вона втілює в руху, зливаючись з чоловіком не тільки тілом, а й душею.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!