» » » Що таке телекінез?

Що таке телекінез?

Що таке телекінез?

Телекінез - здатність рухати предмети силою думки. Він є різновидом психокинеза.

У західних наукових роботах термін «телекінез», придуманий дослідником надприродного А. Н. Аксаков, зустрічається вкрай рідко (іноді використовується в популярній літературі), але в Росії набув широкого поширення.

Демонстрація дистанційного впливу на предмети стала популярна в другій половині XIX століття. Згідно зі свідченнями очевидців, на спіритичних сеансах літала посуд, люди піднімалися в повітря. Спірити пояснювали відбуваються присутністю в залі потойбічних сил.

Майже 100 років вчені намагаються з`ясувати, що таке телекінез. Серйозне вивчення питання почалося в 30-х роках XX століття. З тих пір було опубліковано більше 150 робіт, присвячених цьому явищу. Багаторазово проводилися експерименти. Пояснити, яким чином люди можуть пересувати об`єкти силою думки, не вдалося. Більш того, тривають суперечки про те, чи можливий психокинез в принципі.

До проявів телекінезу відносять не тільки пересування предметів. Відома мешканка Петербурга Нінель Кулагіна демонструвала, наприклад, безконтактне відділення білка від жовтка, зміна серцевого ритму жаби зусиллям волі.

Телекінез входить в програму деяких біоенергетичних шкіл, курсів. Можна спробувати освоїти його і самостійно.

Також вам може бути корисна стаття Як навчитися телекінезу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!