» » » Як відкрити docx в word?

Як відкрити docx в word?

Як відкрити docx в Word?

У нових версіях Microsoft Office, починаючи з 2007 року, був введений новий формат файлів. За написання він відрізняється від старого припискою літери «х» в кінці розширення. Це викликано появою нових функцій. Нововведення недоступні в старих версіях Microsoft Office, що викликає несумісність нового формату зі старими версіями офісного ПЗ. Але компанія Microsoft розробила пакет сумісності для відкриття файлів нового формату в старих версіях офісу.

Пакет оновлень сумісності під назвою FileFormatConverters знаходиться на сайті Microsoft, і він доступний для завантаження з цим посиланням. Він без проблем встановлюється на старі версії Office XP, 2003 і інші. Після установки невідомі файли формату «Х» визначаються як документи Microsoft Office і відкриваються звичайним способом за подвійним клацанням або через пункт «Відкрити» у вікні програми.

Всі нововведення і красиві стилі адаптуються під старий формат, але при цьому залишаються цілком читаються. Ви можете редагувати документ, як вам заманеться, і навіть зможете перезберегти його в новому форматі, але при цьому все форматування, створене в нових версіях ПЗ, буде перетворено в стиль старих версій.

Тепер ви знаєте, як відкрити docx в Word!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!