» » » Чому пише "недостатньо пам'яті"?

Чому пише "недостатньо пам'яті"?

чому пише

Смартфон вже давно став одним з найпопулярніших гаджетів в повсякденному побуті будь-якої людини. Він дозволяє нам спілкуватися з друзями через соціальні мережі і різні месенджери, працювати з електронною поштою та офісними документами, читати новини, слухати музику, робити високоякісні фотознімки і т.д. Але, як і будь-яке інше сучасне пристрій, кожен «розумний» телефон має ряд апаратних обмежень, які не дозволяють максимально комфортно використовувати його. Часто одним з подібних недоліків може бути мала кількість вбудованої постійної пам`яті.

В будь-якому Android-смартфоні використовується три типи пам`яті: оперативна, вбудована постійна і змінна постійна пам`ять (зазвичай останню називають флешкою). Варто відзначити, що при нестачі вбудованої постійної пам`яті часто порушується нормальна робота гаджета і виникають обмеження у використанні різних функцій.

Чому пише "недостатньо пам`яті" Android-пристрій?



Ця проблема може виникнути, коли закінчується місце на вбудованому носії. Існує кілька причин, через які смартфон може повідомити про нестачу пам`яті:

  1. Кеші програми зайняв все вільне місце (такі програми, як Вконтакте, Браузер і т.д. створюють безліч тимчасових файлів для своєї роботи і зберігають їх у внутрішню пам`ять).
  2. Встановлено занадто багато додатків.
  3. Пам`ять зайнята медиаконтентом (фотографіями / відео / музикою).

Є кілька способів вирішення проблем з нестачею пам`яті:

  • Очистіть кеш. Натисніть кнопку «Меню», перейдіть в розділ «Налаштування», відкрийте «Карта SD і внутрішня пам`ять», натисніть на пункт «Кеш» і виберіть «Очистити».
  • Якщо ви останнім часом встановлювали багато додатків, тоді видаліть ті, які більше не потрібні.
  • Зайдіть в налаштування камери і перевірте, куди зберігаються фотографії та відеозаписи, при необхідності переназначьте місце збереження на карту пам`яті. Також перемістіть на комп`ютер або карту пам`яті медіаконтент, який більше не потрібен у внутрішній пам`яті.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!