Як створити підпис?

Як створити підпис?

Електронна пошта - дуже популярний засіб для швидкого обміну документами, фотографіями та іншими файлами. І багато разів ви, напевно, помічали, що в кінці повідомлень є підпис, в якій міститься телефон, адреса компанії або людини і особистий підпис. Робота з програмами не саме просто заняття. Тому, перш ніж створити підпис в Outlook, потрібно спочатку цьому навчитися.

Додаємо підпис в програмі Microsoft Outlook

Увага! Модифікації Outlook для різних версій Windows відрізняються, розглянемо створення підпису в програмі для Windows 7.

  1. Для початку відкриваємо сам Outlook і вгорі переходимо у вкладку «Повідомлення», шукаємо категорію «Включити». Там повинен бути пункт «Підпис».
  2. Натискаємо на даний пункт, після чого відкриється відповідне вікно.
  3. Для створення підпису тиснемо кнопку «Створити», після чого вводимо будь-яку назву підпису (бачити будете тільки ви). Все практично готове.
  4. Натискаємо "ОК" і в великому полі знизу друкуємо текст підпису.
  5. Додаємо свої контакти, наприклад, номер телефону, а також пишемо будь-який текст, вставляємо фотографію, де буде знята власноручний підпис, або картинку з електронним підписом.


Розглянемо варіанти створення електронного підпису для використання в програмі.

Створюємо особистий підпис для програми Microsoft Outlook

  • Варіант №1. Відкриваємо на комп`ютері графічний редактор Paint, де буквально «малюємо» свій підпис. Мінус полягає в тому, що це не завжди легко зробити, адже рука на мишці постійно тремтить і підпис навряд чи вийде рівною.
  • Варіант №2. Якщо у вас або у вашого знайомого є сканер, то їм можна скористатися. Для початку розписуємося на листку (головне чистому, що не тетрадном), після чого скануємо підпис і переносимо її в будь-який зручний графічний редактор, підійде той же Paint. А далі зберігаємо підпис в будь-якому форматі і вставляємо в Outlook.
  • Варіант №3. Можна скористатися графічним планшетом, за допомогою якого в комп`ютер можна занести картинку або підпис, зроблену власноручно.

Ви також можете додати відразу кілька підписів, вибираючи необхідну вам модель перед відправкою повідомлення, або вибрати одну головну, яка буде автоматично додаватися після відправки вашого листа необхідного адресата. Залишається додати обраний варіант в програму і натиснути "Ок". Тепер ви легко можете створити підпис в Аутлук.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!