» » » Як підписати подарунок?

Як підписати подарунок?

Як підписати подарунок?

Три веселих закарлючки здатні навіть самого стриманого на емоції людини схилити до того, щоб залишити на пам`ять міні-листівку з підписом: «Для найкращого!». А, якщо на цьому ні до чого не зобов`язує клаптику додані дата і підпис підніс дар, то «релікт», напевно, буде залишений для майбутніх нащадків. І тут же виникає питання - а як підписати подарунок оригінально, щоб підростаючому поколінню цікаво було перечитувати бабусине-дідусеві подарункові картки?

Підписи на подарунках

Як і сам подарунок, підпис його повинна бути до місця і ... з певним змістом. Розберемося з місцем і подачею якої бракує «родзинки» -підписи.

Все просто, якщо подарунок затаївся в паперовому пакеті. На їх ручках частенько є така заповітна маленька листівка. Ось там і варто написати кілька чудових слів імениннику або просто хорошій людині, що приймає дар. Якщо дарувати належить квіти, то міні-привітання ховають безпосередньо в сам букет. А, як підписати подарунок, якщо він загорнутий в красиву папір? Тут можна поекспериментувати. Один з нетривіальних варіантів - підв`язати до розкішного банту-хранителю таємниці подарунка повітряну кульку. Саме привітання-побажання можна писати прямо на ньому. Наприклад, так: «Попутного вітру у всіх починаннях!». Якщо пропозиція з кулькою здається занадто легковажним, саме воно проявити себе в іншій задумом. Спробуйте варіант з прикріпленою тканинною серветкою, на якій потрібно буде вишити дату і невеликий текст-побажання, наприклад, такий: «Все для тебе». Найголовніше, що потрібно враховувати при підпису подарунка - це вік, соціальний статус і рівень взаємин між вами і тією людиною, кому адресований сюрприз.

Книга в подарунок



А якщо в подарунок приготовлений фоліант? Як підписати книгу в подарунок? Найчастіше при виборі книги люди орієнтуються на переваги того, кому вона буде адресована. Наприклад, книгу рецептів можна підписати так: «Для найкращого кулінара незвичайна помічниця в подарунок». Книга з фантазійним сюжетом може бути прикрашена такими словами: «Для тебе - людини з невгамовною фантазією». Для пригодницького роману хороша буде такий підпис: «Вперед, віртуальні пригоди чекають на тебе!». Збірка анекдотів цілком доречно підписати таким чином: «Книга для підняття настрою». Не варто забувати, підписуючи книгу, про згадці дати події і імені дарувальника. Підписана книга обов`язково займе почесне місце на полиці.

Підпис на книзі, подарунок завжди робить акцент на тому, що людина, який підніс подарунок, уважний і турботливий. А сам подарунок обраний з душею. Пам`ятайте про це!  



Увага, тільки СЬОГОДНІ!