» » » Чому не встановлюється windows 7?

Чому не встановлюється windows 7?

Чому не встановлюється Windows 7?

Протягом уже багатьох років операційні системи від компанії Windows утримують пальму першості серед найпопулярніших програм для управління ресурсами комп`ютера і його ефективної взаємодії з користувачем. На даний момент однією з найбільш поширених і актуальних версій даного програмного продукту є операційна система Windows 7. Якщо при установці даної операційної системи ви несподівано зіткнулися з якимись проблемами, в цій статті ми допоможемо вам розібратися, чому не встановлюється Windows 7.

Неправильно обрана версія програми

В першу чергу переконайтеся, що потужності і технічних параметрів вашого пристрою досить для установки даної операційної системи. Для цього уважно вивчіть вимоги ОС Windows 7 і можливості свого комп`ютера.

Далі визначитеся з тим, чи підтримує процесор вашого комп`ютера установку 64-розрядної операційної системи. Якщо немає, вам доведеться задовольнятися лише 32-розрядної системою, яка значно менш ефективна і поступається 64-розрядної в швидкодії.

Не вдалося записати дистрибутива



Windows можна встановити з будь-якого зовнішнього носія. Якщо під час установки пристрій видає помилку, необхідно перевірити, чи не був зовнішній носій пошкоджений під час запису образу програми і чи правильно була здійснена сама запис, тобто чи не був файл пошкоджений під час запису. Якщо ви придбали диск з ліцензійною версією програми в магазині, вам необхідно буде повернутися туди і попросити продавців перевірити справність диска при вас. Якщо ж ви скачували і записували образ програми самостійно, ви можете спробувати переписати його заново або ж спробувати завантажити дистрибутив з іншого джерела.

Якщо підключений додатковий монітор або інший пристрій

Багато зараз використовують ноутбуки і нетбуки в якості своєрідних програвачів для перегляду відео файлів на великому екрані. Зазвичай портативний пристрій підключають до телевізора або іншого монітора з використанням HDMI-проводу. При установці нової операційної системи деякі користувачі несподівано виявляють перед собою чорний екран монітора і починають вважати, що під час установки сталася якась помилка. Насправді ж інтерфейс програми в цей час просто відображається на іншому підключеному екрані.

відсутність драйверів



Іноді OS Windows 7 при установці починає запитувати у користувача драйвер носія. Зазвичай така проблема виникає, якщо ви намагаєтеся завантажити операційну систему з флешки. Для таких цілей краще використовуйте інтерфейс USB 2.0, а не USB 3.0, так як з USB 3.0 сімка взаємодіяти відмовляється.

Якщо ж ви встановлюєте операційну систему з диска або попередній порада вам не допоміг, ви можете пошукати драйвера для свого пристрою в інтернеті, скачати і записати їх на зовнішній носій, а потім у спливаючому вікні Windows вам необхідно буде натиснути кнопку "Огляд" і вказати шлях до того носія, на який ви записали драйвера.

Збій

Нарешті, проблема може полягати не в самій програмі, а безпосередньо в вашому пристрої. Якщо ви вирішили перевстановити систему після того, як стався серйозний збій в програмі минулій версії ОС, можливо, справа була якраз в механічному пошкодженні компонентів пристрою. Якщо ви не володієте достатнім досвідом і знаннями для того, щоб перевірити справність роботи пристрою, радимо вам звернутися за діагностикою до відповідного сервісний центр (якщо пристрій ще на гарантії) або до тих, хто професійно займається ремонтом комп`ютерів.

Читайте також статтю Як встановити Windows 7 64 bit.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!