» » » Що робити якщо пристають?

Що робити якщо пристають?

Що робити якщо пристають?

У наш час ми дуже часто потрапляємо в неприємні ситуації, тому треба вміти з них виходити, як би вони не складалися. Перебуваючи на вулиці, повертаючись додому або десь в громадському місці завжди треба бути напоготові. Неприємності можуть виникнути нізвідки. Відсутність культури поведінки, озлобленість і неправильне прийняття спиртних напоїв часто призводять до плачевних результатів. Якщо вчасно і правильно зреагувати на ситуацію, то можна уникнути негативних наслідків.

Величезна рекомендація як для жінок, так і для чоловіків, - це пройти хоча б елементарні курси самооборони. На них Вам розкажуть, покажуть і навчать, як треба поводитися в таких ситуаціях, що робити і які робити дії. І тоді ви не будете питати себе про те, що робити, якщо пристають.

Але навіть якщо Ви не пройшли такі курси, є кілька порад, які допоможуть вийти з таких ситуацій.

Якщо пристають в темному дворі або в під`їзді

Спочатку оцініть обстановку. Загрожують ножем чи пістолетом, - краще віддайте все, що від вас вимагають. Життя набагато дорожче, ніж гроші, телефон, прикраси або ще що-небудь. Попереду довге життя, і Ви зможете ще все заробити і придбати. А якщо сформована ситуація не загрожує смертельної небезпеки, значить, можна і потрібно вживати інших заходів. В першу чергу, дуже важливо збити з ніг того, хто до Вас пристає (буде більше часу забігти в під`їзд і закрити двері або добігти до людного місця). Треба ще пам`ятати, що в наш час на крики про допомогу ніхто не звертає уваги, а шанс того, що до Вас прийде хтось на виручку, - взагалі мізерний. Для отримання результату кричати «Пожежа!» - Найефективніший. Також, якщо ви впевнені в своїх силах, бийте кривдника в пахову область або в ніс, тільки з усією силою, інакше може бути гірше.

Якщо пристають в кафе



Насамперед необхідно звернутися до бармена або до служби безпеки в даному закладі. Головне - не виходити за межі закладу, там вже точно ніхто не допоможе. Постарайтеся залучити до цієї проблеми увагу оточуючих, і тоді Вам обов`язково допоможуть.

Якщо до Вас чіпляються на роботі

Це не настільки страшно, як здається. Повірте, інша сторона боїться не менше Вас, тільки намагається залякати і вжити всіх заходів, щоб домогтися свого. Перший вихід - просто звільнитися, якщо не шкода втратити цю роботу. В іншому випадку треба боротися за себе і відстоювати свої права. Зверніться до начальства або в правоохоронні органи. Головне - не боятися себе захищати і відстоювати свої права. Ви - жертва, і про це не треба забувати.

Якщо пристає хлопець

Стає прикро, губишся і не знаєш, що робити, якщо хлопець пристає. Людина, до якої ти відчуваєш теплі почуття або навіть любов, починає поводитися так, що тобі стає страшенно боляче в глибині душі. Не треба йти у нього на поводу. Завжди необхідно пам`ятати, що наскільки ти поважаєш себе сама, настільки і поважають тебе оточують люди. Надійшло один раз, і вже це не припиниться ніколи. Завжди легше сказати "ні" на початку, ніж потім. Про це потрібно пам`ятати завжди. Перед вчиненням будь-яких дій подумайте, які можуть бути у них наслідки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!