» » » Які дівчата подобаються хлопцям?

Які дівчата подобаються хлопцям?

Які дівчата подобаються хлопцям?

Бажання подобається хлопцям закладено в дівчатах самою природою. Цьому вони щодня приділяють багато часу і сил, годинами придивляючись на себе в дзеркало і здійснюючи марш-кидки в пошуках необхідного елемента одягу або аксесуара. Коли дівчина розуміє, що результат досягнутий, то у неї піднімається настрій, працездатність і творчий потенціал. Але для того, щоб сподобатися хлопцю, потрібно знати його переваги. Незважаючи на неоднорідність смаків серед чоловіків, існує цілий ряд жіночих особливостей, які діють безвідмовно на будь-кого. Давайте спробуємо проаналізувати, які дівчата подобаються хлопцям.

Зовнішність як одягнутися

Озброївшись народною мудрістю, в якій мовиться, що зустрічають по одягу ... Та, перше, на що хлопець зверне увагу - це зовнішність. Красивих люблять все. Тільки розуміння краси різний. Відкинувши на сторону все, що у владі природи, приділимо увагу «рукотворної» красі.

Дівчина повинна бути доглянутою. Мова не про півметровій накладних віях або нігтях, а про більш банальні речі. Ніколи, ні за яких обставин і навіть в самих екстремальних ситуаціях дівчина не може допустити неохайності в одязі, в зачісці, на обличчі. «Дівчина здатна підтримувати порядок на собі, здатна навести його і в житті», - це не авторська репліка. Такий сигнал хлопцеві видасть підсвідомість, інтуіція- називайте, як хочете. Такі дівчата подобаються чоловікам. Саме так можна закласти перший камінь в фундамент майбутніх відносин.

Акуратний і гармонійний образ полонить чоловіка. Ні, не «останній писк» і не обов`язково дорого. Головне, щоб одяг підкреслював образ і властиві достоїнства. Надмірно відкритий одяг відштовхне хлопця і не буде сприяти виникненню думок про серйозні стосунки.

Які дівчата подобаються чоловікам: зачіска

Більшості хлопців подобається довге волосся. Не треба сприймати це як непереборне умова. Навряд чи чоловіка зможе зупинити факт відсутності довгого волосся, якщо дівчина викликає його інтерес. Головне, щоб волосся було чистим і приємно пахнуть. А їх здоровий блиск зніме всі існуючі досі сумніви. І не треба фарбувати волосся в улюблений колір обранця. Волосся повинні гармоніювати з особою, кольором очей, брів, а не з побажаннями оточуючих персон.



Зайве захоплення макіяжем теж не обіцяє безхмарного майбутнього. Товстий шар косметичних засобів наштовхує чоловіків на думку, що дівчині є що приховувати або більше нічим блищати. Яскраві і викликають кольори і відтінки більше спотворюють, ніж прикрашають. Яскраві фарби на обличчях індіанців були покликані викликати у противника страх, але не любов. Тим більше що тенденції сучасної моди схиляються в бік натуралізму. І перебір з макіяжем, перукою або духами свідчитиме, як мінімум, про некомпетентності- а можливо і про погане.

Милі дами. Слід врахувати факт, що якщо за красивою обкладинкою виявиться загадкова порожнеча, шанси на успіх - нуль. Витративши вагон часу і сил на створення образу, тільки безвідповідальна або слабовольное особистість дозволить собі зупинитися. Інші почнуть активно вдосконалювати красиві манери і загальний стиль поведінки.

Які дівчата більше подобаються: манери



Переглядаючи старі фільми, нерідко доводилося чути компліменти на адресу жінки, які містили вираження, типу «веселий сміх», «чудовий голос» або «чарівні манери», Часи змінилися, говорити компліменти стали рідше, але переваги залишилися ті ж.

Перш за все, бажано засвоїти, що «жінка» і «жіночність» - однокореневі слова. Дівчині неприємно робити грубі або навіть різкі рухи руками. Також неприпустимо використовувати їх для вираження емоцій. Довгі кроки і важка хода - це доля чоловіки. Хода дівчини повинна бути граціозною, а руху легкими і природними.

Під стать рухам виробляється і манера розмовляти. Гучні і категоричні фрази, сухий або діловий тон з вуст дівчини звучить неприродно, подібно манірної манері чоловіки. Голос дівчини повинен звучати чисто з переливами подібно дзюрчанню весняного струмочка. Дівчина більше подобається, коли її сміх залишається дзвінким і виразним, як дзвінок дзвоника. Загострюємо увагу на те, що розмова не йде про дарах природи, а про ті якості, які можна в собі виховати.

Вираз обличчя: міміка і внутрішній стан

Ніде не може відбитися жіночність в такій мірі, як на обличчі. Жінкам цього не треба вчитися. Здатність висловлювати м`якість і теплоту закладена у них з народження. Тільки слід позбутися виробленої з часом жорсткості очей, звички кривитися або будувати непривабливу міну. Досить дозволити очам випромінювати тепло, а особі красиво посміхатися, як м`язи самі згадають все, чим одягли їх природа. На обличчі відбивається характер людини. Це знають не тільки жінки, а й чоловіки.

Звідки з`явилася думка, що чоловікам подобаються дурненькі «чомучки» відповісти важко. Але відповісти, що це не так можна з категоричною впевненістю прямо зараз. Дурні люди не подобаються нікому. Тому важливим є вміння підтримувати розмову. Вдалі жарти чи інші прояви почуття гумору будуть гідно оцінені будь-яким чоловіком. Розумні дівчата подобаються хлопцям.

І ще. Жінка, яка виглядає щасливою, не може не сподобатися. Щастя - це зовнішнє вираження внутрішньої краси, якщо хочете. Ось чому завжди і всіма велика увага приділяється саме внутрішню красу. Внутрішній душевний світ вабить набагато сильніше, ніж фізична краса. Це і пояснює твердження, що люблять чоловіки одних жінок, а для шлюбу вибирають зовсім інших.

Декілька порад

Іноді не зайвим буде якось натякнути хлопцеві, що він не байдужий. Висловлювати це на словах не можна ні в якому разі, а ось висловити за допомогою жестів - саме те:

  • дивитися обранцеві в очі слід частіше, і затримувати свій погляд трошки довше, ніж цього вимагає ситуація;
  • змусити підсвідомо відчути чиєсь розташування людини можуть руху, що повторюють характерні для нього;
  • невинне і як ніби-то випадкове торкання руки або, скажімо, плеча створить якусь атмосферу інтимності. Позитивним сигналом стане аналогічний вчинок з його боку;
  • всім хлопцям подобається спостерігати, як дівчина грає своїм волоссям. Можна справити потрібне враження і досягти бажаної мети, відкинувшись назад, поправляти при цьому волосся;
  • періодично зустрічаючись з хлопцем, який не байдужий, можна вітатися і при цьому дуже мило посміхатися. Молода людина обов`язково зверне на це увагу і цілком можливо, що незабаром стане сам шукати привід для зустрічі, щоб знову побачити усмішку і самому посміхнутися у відповідь;
  • прохання про допомогу дасть можливість хлопцеві показати свою силу і незамінність, а для дівчини - це реальний шанс висловити подяку, похвалу (чоловіки до цього ласі) і запросити на чашечку кави;
  • під час розмови непогано з`ясувати наявність спільних знайомих, що допоможе згодом виявитися в одній компанії. Можливо, це і стане тим випадком, про який говорять: «в потрібний час в потрібному місці»;
  • і нарешті, чи не час пофліртувати? Флірт ніяк не може зганьбити або принизити. Це нормальний процес. Просто не треба переходити рамки пристойності.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!