» » Як навчитися фокусам?

Як навчитися фокусам?

Як навчитися фокусам?
Як навчитися фокусам?

Фокуси, хитрі трюки в руках досвідченого майстра на кшталт справжньому помахом чарівної палички. Хороший фокус являє собою коктейль з спритності рук виконавця, обману зору, відволікаючих маневрів, спеціальної техніки та реквізиту. Про те, як навчитися фокусам, можуть розповісти різні сайти, навчальні відео та посібники, завдяки яким вже через п`ять хвилин ви зможете назвати себе фокусником і виконати найпростіші карткові фокуси. Але свою майстерність престидижитатора необхідно постійно відточувати і удосконалювати, щоб рано чи пізно дійсно захоплювати публіку фокусної магією.

Якщо ви вирішили закріпити за собою репутацію справжнього чарівника і майстри фокуса, якщо для вас вже не є секретом, як навчитися робити фокуси, то вам слід усвідомити для себе три правила магічного мистецтва:

  1. Ніколи не сперечайтеся з глядачем. Якщо хтось із публіки підійшов надто близько до того, щоб викрити таємницю вашого фокуса, м`яко відволікайте, виводьте хитрістю, але ні в якому разі не сперечайтеся і не грубо йому. В іншому випадку ефект від вашої магії спаде до нуля.
  2. Не розголошуйте таємницю свого фокуса, навіть якщо її просять розповісти ваші близькі друзі. Фокус, позбавлений завіси загадковості - не штука.
  3. Виступайте на публіці тільки з відрепетирували до ідеалу фокусами. Не виносьте на огляд сирої і пов`язаний з ризиком провалу матеріал. Бережіть свою «чарівну» репутацію.

У разі, якщо ви тільки-тільки вирішили дізнатися, як навчитися фокусам, відео з навчанням і прикладами від іменитих майстрів-ілюзіоністів буде вам корисно. Для того, щоб знайти такі приклади, відкрийте будь-який сайт з архівами відеозаписів (наприклад, той же самий You Tube), наберіть в рядку пошуку фразу на кшталт «навчання фокусам» і перегляньте відеозапису за результатами пошуку. Крім того, безліч сайтів, присвячених саме фокусної магії, допоможуть вам навчитися їй будинку і в досить короткий термін, причому навчитися фокусам безкоштовно. До статті додається пара прикладів таких відео, які допоможуть початківцям фокусникам зрозуміти, що за вміння отримувати сигарети з повітря, а кільця - левитировать не потрібно ні продавати душу дияволу, ні проходити посвячення в ченці шаоліня.



Після того, як ви зрозумієте, що немає нічого вкрай складного в тому, щоб знати, як призвичаїтися показувати фокуси, можна перейти безпосередньо і до навчання і самим трюкам. Розглянемо магічне майстерність на парі найпростіших фокусів.

Як навчитися показувати фокус зі склянкою і монетою

Для того, щоб показати цей трюк, ілюзіоністові потрібні: монета, стакан і хустку 50х50 сантиметрів. Фокусник показує глядачам стоїть на столі склянку, наповнену водою. Глядачі бачать, що стакан цей порожній.



Фокусник викликає одного глядача і просить його підійти. У цей час фокусник накриває склянку хусткою і робить магічні паси. Глядач підходить, фокусник знімає хустку зі склянки і глядач бачить, що в склянці лежить монета.

тлумачення фокуса

Монета заздалегідь приклеєна на дно склянки. Якщо стакан порожній, то монету в ньому буде видно з усіх боків. Якщо ж його наповнити водою, монета стане видно тільки зверху. При погляді збоку її видно не буде.

Як навчитися фокусам з картами - трюк «Чотири тузи»

Фокусник просить будь-якої людини з натовпу назвати число від 20 до 10 і відкладає з колоди вказану кількість карт по одній в окрему стопку. Потім фокусник вважає суму цифр названого числа, знімає суму, з верху цієї стопочки і повертає ці карти, укладаючи їх на верх колоди. Верхню карту фокусник відкладає в сторону «обличчям» вниз, а інші карти кладе на місце. Потім фокусник просить глядачів знову назвати число від 20 до 10 і повторює те ж саме три рази, до тих пір, поки в стороні не залишаться чотири карти. Фокусник відкриває відкладені карти - всі вони виявляються тузами.

тлумачення фокуса

Перед початком фокусу фокусник кладе все тузи на дванадцятому, одинадцята, десятий і дев`яте місця зверху. Решта вийде само собою.

Вивчайте фокусну магію і дивуйте всіх, хто навколо. Головне - ніякого шахрайства!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!