» » » Як прикрасити велосипед?

Як прикрасити велосипед?

Як прикрасити велосипед?
Як прикрасити велосипед?

Щоб ваш велосипед був не схожим на всі інші і оригінально виглядав на їхньому тлі, пропонуємо прикрасити його різними способами, витративши при цьому зовсім не багато сил, часу і грошей.

Як прикрасити велосипед наклейками

Найпростіший спосіб прикрасити свій велосипед - це наклеїти на нього наклейки. Але робити це потрібно так, щоб вони красиво виглядали і підкреслювали індивідуальність велосипеда. Найчастіше можна побачити криві або зморщені наклейки, які ще й не гармонізують з велосипедом. Зараз ми розповімо, як правильно клеїти наклейки, щоб уникнути таких помилок.

  1. Найкраще вибрати наклейки на основі з плівки. Вони мають довгий термін служби на відміну від тих наклейок, які зроблені на паперовій основі. Варто зауважити, що фоном наклейки на прозорій основі буде колір рами велосипеда. Чи враховуєте це, підбирайте наклейки, які б не зливалися з основним фоном рами. Також вибирайте наклейки, які витримують вологу і мийку велосипеда.
  2. Далі потрібно вибрати місце, де буде наклейка. Найбільш підходящі - це верхня труба рами, спереду на рульовій колонці. Уникайте тих місць, які мають властивість швидко забруднюватися в дощову погоду. Найменш вдалі місця для прикраси велосипеда наклейками - це шви і вигини на них дуже погано тримаються наклейки. Також не підходяще місце - це праве нижнє перо рами - там, де знаходиться ланцюг.
  3. Обране місце потрібно знежирити спиртом. Далі акуратно наклеюємо вирізану наклейку. Якщо наклейка має гострі кути, їх необхідно закруглити. Приклеювати маленькі наклейки простіше, ніж великі. Якщо ж ви вибрали велику наклейку, розділіть її на частини і по черзі приклеюйте кожну частину.

Тюнінг велосипеда

Під тюнінгом велосипеда ми будемо мати на увазі його прикраса своїми руками. Кілька десятків років тому велосипеди прикрашали тільки кольоровий ізоляційною стрічкою, так як більше нічого не було.

Зараз прикрасити дорослий і дитячий велосипед дуже просто. Ви можете використовувати різні світловідбивачі, ліхтарики, які забезпечують безпеку на дорозі в темну пору доби і служать прикрасою залізного коня.Тюнінг велосипеда



Ефектно виглядають прикрашені кольоровим дротом спиці коліс. Для цього потрібно зняти спиці і обплести їх дротом. Можна використовувати дроту різних кольорів. Обертається різнобарвне колесо буде виглядати заворожуюче.

Якщо хочеться прикрасити велосипед на деякий час, то прив`яжіть до керма стрічки. Вони бувають дуже актуальні під час першотравневих свят.

Взагалі людина любить перетворювати простір навколо себе. Немає нічого простішого, ніж освіжити стару річ, прикрасивши її певним чином. Ви дізнаєтеся багато корисної інформації про оформлення та оздобленні в розділі оформлення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!