» » » Як прикрасити майку?

Як прикрасити майку?

Як прикрасити майку?

Ексклюзивну майку в різних майстернях зараз пропонують зробити за годину. Друкують на одязі різні фотографії і картинки. А як прикрасити майку в домашніх умовах, своїми руками?

нанесення малюнка

Це один із способів, як прикрасити майку своїми руками.

  • Майку потрібно погладити. Потім розкласти її на столі, причому, зверху повинна перебувати та сторона, на яку буде наноситися малюнок.
  • Вкласти газету в майку. Вона повинна рівно лежати. Потрібно простежити, щоб складок на ній не було і, щоб вона не стирчала.
  • На комп`ютері підготувати малюнок для нанесення. Зробити його потрібно в дзеркальному відображенні, скориставшись Фотошопом або іншим графічним редактором.
  • Вставити в целофановий файл аркуш паперу А4. Обрізати файл до розмірів паперу.
  • Далі потрібно помістити файлик з листом в принтер і роздрукувати малюнок.
  • Зволожити майку за допомогою пульверизатора.
  • Докласти, видрукуваний на файлі малюнок, до майці. Трохи натиснути на нього і потримати 5-10 секунд.
  • Працювати акуратно, щоб не змастив малюнок.

нанесення наклейки



Наступний спосіб, як прикрасити білу майку.

  • Поліграфічні центри існують в будь-якому місті. Вони можуть виконати будь-яке індивідуальне замовлення. Вам досить вибрати малюнок, який ви бажаєте зобразити на майці. Зробити якісний знімок цього малюнка або скопіювати його на флешку, в натуральну величину. Купити майку і піти в центр. Там вам надрукують бажаний принт. Вони, як правило, довговічні. Такі майки можна прати і прасувати праскою з виворітного боку. Поцікавтеся, як правильно доглядати за наклейкою.
  • Можна прикрасити свій одяг самостійно. Для цього потрібно придбати термотрансферну папір для принтера. Вона буває для білої тканини і для темної. Необхідно уважно прочитати інструкцію. Після цього надрукувати зображення. Розгладити майку праскою, простежити, щоб не було складок. Далі слід покласти цей папір зображенням вниз на одяг і зверху докласти гарячу праску. Температура повинна бути встановлена відповідно до рекомендацій для паперу. Далі потрібно зняти паперову плівку з футболки після того як буде завдано і закріплений малюнок.
  • Можна вибрати і готову аплікацію або наклейку для одягу. Продаються вони в будь-якому швейному магазині. Вони являють собою або просте клейка зображення, або тканинну вишивку. Лицьову сторону таких аплікацій покриває термостійкий сітчаста тканина, а виворітну - клейка. Наклейка лицьовою стороною вгору поміщається на майку. Зверху на пару хвилин ставиться гарячу праску. Коли зображення трохи остигає, з нього знімається термостійкий захисна тканина. Майка готова.

Ми розповіли, як можна прикрасити майку і за допомогою фахівців, і своїми руками.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!