» » » Як зробити майку?

Як зробити майку?

Як зробити майку?

Чого тільки в наш час в магазинах не продається. Так все, що душі і тілу завгодно! Тільки ось з такого достатку, наприклад, одягу, дуже хочеться вибрати що-небудь оригінальне і ексклюзивне. А навіщо вибирати, коли можна своїми руками зробити справжнісінький шедевр. Як зробити майку, щоб вона була до вподоби вам і затримала на собі заздрісні погляди подруг?

Варіантів виготовлення майки самостійно багато. Але хочеться, щоб вона з`явилася в гардеробі швидко, безтурботним і без особливих витрат. Що ж, ось один спосіб, як зробити майку своїми руками. Знайомтеся.

Була футболка - стала майка

Для цієї невигадливій процедури знадобляться: гострі ножиці і будь-яка ваша бувала футболка. Буде чудово, якщо ця футболка облягає. Отже, сміливо беремо в руки ножиці і також відчайдушно прощаємося з рукавами на ній. Тільки робити це потрібно з прицілом, тобто відрізаємо рукави, відступаючи 3 сантиметри від краю. Ось так запросто асортимент літнього одягу збільшився! У гардеробі стало на одну річ більше і всім тепер зрозуміло, як з футболки зробити майку.

До речі, якщо майка вийшла однотонна, то на ній можна зробити будь-який малюнок або вишивку. Це може бути особисто ваш малюнок або зображення улюблених героїв з мультфільмів, серіалів і навіть комп`ютерних ігор. На майці доречно розташувати прикольну напис або написати великими літерами ім`я вашого домашнього вихованця.

Творчість на майці



Зробити напис на майці можна самими різними способами. Для цього необхідно обзавестися канцелярським ножем, малярським скотчем, липкою папером і балончиками з фарбою. Ну і політ фантазії свій не забудьте!

Перший етап

  • Перший крок. Беремо в руки липку папір і зображуємо на ній все, що хочеться - сніговика, портрет мами і навіть китайські ієрогліфи.
  • Потім свою творчість акуратно вирізаємо приготованим ножем і прикидаємо, де на майці буде розташовуватися малюнок.
  • Тепер на наклейку зверху приклеюється шар скотча. Навіщо він потрібен? Щоб весь малюнок перенісся на майку точно, рівно і ніде не відірвався.
  • А ось зараз саме час перенести готовий трафарет на майбутню стильну майку - шльоп! Всі неприємне позаду, а попереду - обережно відклеюється скотч і енергійно розгладжуємо і приклеюємо самоклейку.

Другий етап

  • Дістаємо балончик з фарбою.
  • Щоб не забруднити всю майку, потрібно ізолювати основну її частину будь-якої м`якої папером або газетою.
  • Щедро пшикает фарбою з балончика і чекає хвилин 10, поки все висохне.
  • Потім ще один шар фарби, так би мовити, для надійності та якості.
  • Останній етап - відриваємо тихесенько трафарет і починаємо підчищати канцелярським ножем зайву фарбу з майки.

Коли все остаточно висохне, можна злегка струсити майку, підняти вище свій задоволений ніс і гордий підборіддя і ... Вперед на прогулянку з наймоднішою в світі майкою!

Тепер ви знаєте, як зробити майку самостійно і як її декорувати. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!