» » » Як зробити лева?

Як зробити лева?

Як зробити лева?

Лев - це одне з найвеличніших тварин, цар звірів. Незважаючи на те, що лев - це хижа тварина, його брати, створені своїми руками, користуються дуже великою популярністю, як серед дітей, так і серед дорослих. Тому кожен, хто займається рукоділлям, знає, як зробити лева.

Як зшити лева

Кожна дитина бажає отримати в подарунок м`яку іграшку. Звичайно, її можна купити в будь-якому магазині. Хоч асортимент зараз дуже великий, але, на жаль, знайти якісну, красиву і недорогу іграшку дуже проблематично. Якщо ви вмієте тримати в руці голку, знаєте, що таке петельний шов, маєте уявлення про різних тканинах і інших матеріалах, то зшити м`яку іграшку самостійно для Вас не складе особливих труднощів. Як ми вже з`ясували, однією з найпопулярніших іграшок є лев, тому для пошиття цієї іграшки Вам знадобляться наступні матеріали: невеликі відрізки тканини пісочного кольору, чорного кольору і білого кольору, намистинки або маленькі гудзики для очей, коричневі нитки для гриви і пензлика на хвості , матеріал для набивання іграшки.



За викрійці, яку можна знайти в Інтернеті, розкроюємо лева. Потім зшиваємо деталі, на машинці або вручну - в залежності від ваших можливостей. Ми залишаємо позаду невелику дірочку. Потім набиваємо (для набивання краще взяти синтепон). Акуратно зашиваємо потайними стібками. Залишається тільки прикрасити нашу іграшку, приклеївши очі, носик, ротик і пензлик на хвіст. Наш лев буде виглядати зовсім як справжній, або як персонаж мультфільму. Як зшити лева Вам допоможе ваша фантазія, трохи терпіння і посидючості.

Як зв`язати лева

Для тих, хто дружить зі спицями або гачком, м`яку іграшку можна зв`язати. Для цього можна використовувати залишки будь пряжі. Схему і докладний опис можна знайти в Інтернеті. Головне в цій справі - бажання зробити лева. Але це не єдиний спосіб створення маленької копії звіра. У наш час стали дуже популярними вироби з паперу або іншими словами орігамі.

Як зробити лева з паперу



Все що Вам потрібно в цій справі, так це кольоровий папір розміром 15 х 15 см. Якщо Ви бажаєте отримати паперовий прототип трохи більше, то відповідно потрібно взяти інший аркуш паперу. Головне дотримуватися пропорції. Кілька вигинів паперу, кілька штрихів фломастером і наш паперовий лев готовий. Описати покрокову інструкцію словами практично неможливо, тому краще звернутися до відео-уроків, які ви без зусиль знайдете в Інтернеті. Скільки радості він принесе! Обов`язково покажіть, як зробити лева з паперу вашій дитині.

Як зробити костюм лева

Новорічні карнавали - рай для дітей, але на цьому святі без костюма просто не обійтися. Нерідко діти вважають за краще вбиратися лісовими звірами. Зайчики, білочки, лисички, вовки ведуть хоровод біля зеленої красуні, просто розчулюють і радують око. Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина виділявся з лісової братви, то запропонуйте йому костюм лева. Звичайно, можна піти в дитячий магазин і придбати його там, але в такому випадку немає ніякої гарантії, що батьки іншої дитини не набудуть такої ж костюм, і тоді Ви своє чадо просто не знайдете. Тому, щоб такого не сталося, можна зробити костюм своїми руками. Одягнутися в тон не проблема, а ось як зробити маску лева, цікавить кожного. Все дуже просто.

Потрібно взяти білий картон, зняти мірки, намалювати мордочку лева, прорізати розрізи для очей і пофарбувати гуашшю або будь-якою іншою фарбою. Головне, щоб вона була яскравою. Почекати поки висохне фарба, потім вирізати, і приробити гумку. Ось і все - маска готова. Можна переходити до костюму. Досить знайти футболку жовтого кольору, майка або водолазка теж підійде, а також штани в тон. Їх можна замінити шортами. Залишилося приробити хвіст. Для цього можна використовувати мотузку. Її потрібно пофарбувати в жовтий колір і приробити пензлик коричневого кольору. Тепер потрібно зробити гриву. Вона теж робиться з мотузки, пофарбованої попередньо в коричневий колір. Сподіваюся, більше у вас не виникне труднощів, як зробити костюм лева для вашої дитини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!