» » » Як зв'язати іграшку гачком?

Як зв'язати іграшку гачком?

Як зв`язати іграшку гачком?
Як зв`язати іграшку гачком?

Зв`язати гачком іграшку для дитини може практично будь-яка мама, яка вміє тримати в руках цей інструмент. Перевагою таких виробів є те, що якість ниток і всіх необхідних для іграшки матеріалів вибирається самостійно, а значить, в її безпеки можна бути впевненим на 100%.

Як зв`язати іграшку гачком

Щоб виготовити самостійно будь-яку іграшку - ведмедиків, зайців, лялечок, мультяшних героїв - потрібна схема. Її можна знайти, наприклад, в Інтернеті або просто в`язати «на око», придумуючи самостійно форму майбутньої іграшки. Потрібно підкреслити, що при в`язанні гачком таких виробів практично ніколи не застосовуються складні візерунки, тому зв`язати іграшки зможуть навіть ті, хто вміє робити тільки стовпчики, накиди і ланцюжки.

Ще більше інформації про те, як зробити в`язану іграшку, ви можете отримати, ознайомившись з нашою статтею - Як в`язати іграшки.

Що потрібно для в`язання іграшки

Перше, що знадобиться для в`язання іграшок гачком - це нитки. Їх колір підбирають в залежності від схеми і бажаного результату, в більшості випадків вибір залежить від ниткисмаку майбутнього власника (дитини). Що до якості пряжі, то краще за все іграшки виходять з якісних синтетичних матеріалів - акрилу, бавовни та ін. Відповідно до товщиною ниток підбирається і номер (товщина) гачка, яким і буде виконуватися в`язання.



Для дитячих іграшок можуть бути взяті і незвичайні нитки - «травичка», нитки з вузликами та ін. Наприклад, пухнасту кішку найкраще в`язати з махрових ниток. Детальніше про схему в`язання іграшки-кішки ви зможете дізнатися з нашої статті - Як зв`язати кішку. Вироби, виконані з таких незвичайних ниток, будуть давати відчуття об`єму, додадуть окремих елементах вироби кращий вигляд. Але тут знову-таки все залежить від обраної схеми в`язання.

Інструкція з в`язання

В`язання гачком тим і привабливо, що в`язати окремі елементи іграшки зазвичай не доводиться. Всі виріб в 90% випадків в`яжеться цілком. Тому умільці воліють його в`язання на спицях, так як при їх використанні крім в`язання ще іграшки гачкомбуде потрібно зшивати окремі елементи іграшки. До того ж, методика в`язки крючком дозволяє декорувати іграшку: довязивать на неї спіднички, бантики, квіточки тощо.

Після того як основа іграшки пов`язана, її слід наповнити синтетичними матеріалами: синтепоном, синтепух, холлофайбером і т. Д., Так як вони не викликають алергію у дітей і здатні добре тримають форму вироби. Для завершення створення іграшки її краю потрібно зшити. Іграшка готова, тепер можна приступити до її декорування.

Про те як зв`язати іграшкову собачку як цілком, так і по частинах, ви зможете дізнатися з нашої статті - Як зв`язати собаку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!