» » » Як в'язати гачком: для початківців?

Як в'язати гачком: для початківців?

Як в`язати гачком: для початківців?
Як в`язати гачком: для початківців?

В`язання гачком вимагає терпіння і уважності. Чи можна навчитися в`язати новачкові гачком і при цьому не витратити велику кількість часу? Навчитися в`язати гачком можна легко, якщо знати кілька важливих прийомів.

Підготовка до в`язання

  1. Необхідно зайняти зручне положення в кріслі, відкинувшись на його спинку. Це положення є максимально комфортним для такого виду занять. В`язання в положення лежачи справляє негативний вплив на зір. Приміщення повинно бути достатньо освітленим.
  2. Моток з нитками повинен знаходитися зліва від вас. Бажано його помістити в ємність.
  3. В`язання повинно здійснюватися з певними переспівами і без поспіху.
  4. Для початківців необхідно підібрати тонкі нитки. При цьому діаметр нитки повинен відповідати параметрам гачка в найтоншому місці. Краще віддати перевагу тонким ниткам, так як вони більш зручні для підрахунку числа петлею.

Як зв`язати початківцю квітка

Чудово буде виглядати на одязі квітку, виконаний своїми руками. Як початківець може зв`язати гачком квіти?

  1. Для того, щоб почати роботу на вказівний палець необхідно намотати нитку. За допомогою гачка захопити основну нитку і виконати петлю.
  2. Потім кільце знімається з пальця і робиться три повітряних петлі.
  3. Створюємо арку з кільця, пров`язуючи стовпчик без накиду.
  4. Так, повинен вийти перший ряд.
  5. Поетапно до кожної утворилася арці прив`язуємо один стовпчик без накиду, потім п`ять і знову один. Отже, поступово обв`язуємо кожен стовпчик.

Простий спосіб в`язки шалі



Як зв`язати гачком шаль початківцям, щоб вона вийшла ефектною? Процес в`язання повинен починатися від кута. Такий спосіб є найбільш простим, так як дозволяє варіювати розмір майбутнього виробу. Просто використовуйте техніку в`язання гачком, яка була описана вище. Початківці можуть також застосувати її при в`язанні серветки з восьми рядів.

В`язані іграшки своїми руками



Забавні іграшки, виконані своїми руками, приносять радість не тільки дорослим, але й дітям. Початківець також може зв`язати іграшки гачком. За допомогою гачка і пряжі різних кольорів можна створити красиві іграшки. Для того, щоб зв`язати іграшку знадобиться наповнювач - бажано використовувати вату.В`язати гачком

  1. Зробіть одну петлю і затягніть
  2. Потім зробіть три повітряні петлі.
  3. Наберіть петлі з накидом. Вийде підставу.
  4. Від підстави в`яжіть петлі без накиду, поступово додаючи наповнювач. Тіло може бути будь-якого розміру, проте починаючому краще в`язати іграшку невеликого діаметру і висоти - до семи сантиметрів в діаметрі і десяти у висоту.
  5. Далі, керуючись фантазією, можна зв`язати очі, крила (якщо, наприклад, ви вирішили пов`язати сову), вуха - будь-які елементи.

Як зв`язати кофту

Гачком можна в`язати все що завгодно, в тому числі і одяг. Однак як зв`язати кофту гачком початківця?

  1. Для початку потрібно набрати ланцюжок ста семи повітряних петель. Можна менша або більша кількість, головне, щоб воно було непарним.кофта
  2. Потрібно зв`язати перше коло напівстовпчиком з накидом, в кінці кола зробити заключну петлю.
  3. Друге коло потрібно зв`язати полуцветком з накидом в п`ять петель.
  4. Третє коло в`яжеться з накидом на одній петлі, візерунок повторюється.
  5. Потрібно зв`язати половину від загального числа петель (в нашому випадку п`ятдесят і три без урахування додаткової), скорочуючи їх кількість рівномірно по обидва боки.
  6. Далі потрібно зв`язати п`ятнадцять рядів полуцветком. Передня частина готова.
  7. Задня частина в`яжеться аналогічно передньої. Обидві частини з`єднуються 150 повітряними петлями - цей ланцюжок потрібно буде обв`язати напівстовпчиками в кругову.

Докладніший спосіб в`язання кофти викладено в статті Як зв`язати кофту гачком.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!