» » » Як зв'язати пінетки гачком?

Як зв'язати пінетки гачком?

Як зв`язати пінетки гачком?
Як зв`язати пінетки гачком?

Одним з найпростіших виробів, в`язання якого зможе з легкістю освоїти будь-яка жінка, є дитячі пінетки. Пропонуємо кілька дуже простих технік, завдяки яким ви всього за один-два вечори зможете зв`язати малюкові чарівні пінетки.

Покрокова інструкція в`язання пінеток

Перш ніж в`язати пінетки гачком, вам потрібно вибрати пряжу потрібних кольорів, відповідний для неї гачок і визначитися з розміром майбутнього виробу. Для цього потрібно вирішити, який по довжині буде ланцюжок з повітряних петель, яка ляже в основу підошви пінеток. Для цього від довжини стопи дитини потрібно відняти ширину його стопи. Отримана цифра і буде довжиною ланцюжка. Далі приступаємо до в`язання.

підошва

Дана методика в`язання підошви для пінеток - одна з найпопулярніших. Вона стане відмінною основою для будь-якого з декору, складності, формі черевичка, і зв`язати пінетки гачком буде ще простіше.

Схема в`язання являє собою основний ряд з ланцюжка повітряних петель, розмір якої кожен буде визначати самостійно, і декількох кругових рядів, що складаються переважно з стовпчиків з накидом. Кількість рядів також має визначатися в індивідуальному порядку в залежності від розміру ніжки крихти.



Коли підошва готова, пора переходити до формування вертикальних рядів. робиться це за рахунок пров`язування робочої нитки за задню стінку (Та, що далі від нас) петлі кожного ряду.

черевичок

Варіацій цієї частини пінеток безліч. Наведемо кілька хороших прикладів красивих схем.

  • Пінетки-туфельки і пінетки-сандалі. Красиві мереживні туфельки і оригінальні сандалі чудово підійдуть і хлопчикам, і дівчаткам. На схемах показано покроково, як в`язати пінетки гачком. Схема 1 - в`язання підошви, схема 2 - в`язання миска для туфельки, схема 3 - в`язання п`яти, схема 4 - в`язання миска. У перетинки готових виробів потрібно протягнути попередньо пов`язані застібки і пришити їх (можна пришити разом з гудзиками для більшої антуражності).
  • хризантема. Черевичок виходить ажурним, з красивими квіточками в формі хризантеми і витонченої верхньою частиною. Основний колір вироби можна доповнити допоміжним відтінком - їм можна буде провязать підошву і мисок туфельки, зв`язати квіточку для прикраси миска. У манжету можна буде протягнути стрічку або нитку з закритими кінчиками для того, щоб черевичок було зручно зав`язувати на ніжці.
  • Пінетки-кеди. Для хлопчиків завжди можна зв`язати гачком пінетки-кеди. На даній схемі детально промальовані всі етапи роботи. Схема 1 - підошва, схема 2 - язичок, схема 3 - бічна частина черевичка.

Також навчитися в`язати гачком пінетки вам допоможуть поради і схеми, наведені в нашій статті Як в`язати пінетки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!