» » » Як малювати фентезі?

Як малювати фентезі?

Як малювати фентезі?

Сьогодні жанр фентезі досить популярний в різних жанрах. Його часто використовують в кінематографі, живопису, літературі. Все частіше художники цікавляться тим, як малювати фентезі. Якщо ви один з тих, хто мріє навчитися малювати фентезі, для початку спробуйте скористатися планшетом і графічним редактором Фотошоп, з їх допомогою можна створювати дуже красиві реалістичні ілюстрації. Спробуйте створити красиві малюнки фентезі, скориставшись нашими порадами.

навчальна інструкція

  • Для початку продумайте жанр і тематику вашої майбутньої картини. Олівцем, зробіть начерк вашого героя або героїні, виберіть позу і світло. Визначтеся з колірною гамою.
  • Коли ви зовсім визначилися, можете почати малювання фентезі прямо в Фотошопі. Скористайтеся маленької жорсткої пензлем для малювання, що б зробити начерк силуету. Окресліть основні рельєфи тіла, створіть новий шар і залийте отриману фігуру основним кольором, який ви вибрали для шкіри. За допомогою ліній ескізу зменшіть прозорість отриманого шару.
  • Всі необхідні кольори, виберіть на палітрі і тільки потім застосовуйте їх на малюнку за допомогою кистей з різною м`якістю і різної прозорості. Ефекту об`ємного зображення можна домогтися за допомогою світла: деякі частини малюнка затемняйте, а інші освітлює світловими відблисками.
  • Світлові відблиски можуть бути різних кольорів і відтінків, виберіть лише ті, які підходять до вашої кольоровій гамі. Завжди оригінально і виграшно виглядають на малюнку рожеві або блакитні відблиски. Для темних, тіньових фрагментом, можна використовувати темно-фіолетового відтінку.
  • Якщо ви, промальовані всі основні тони тулуба, переходите до його деталізації. Всі частини тіла потрібно зробити ясними і виразними, домалюйте особи і зачіски. Скористайтеся тонкої, практично прозорою пензлем, щоб відобразити всі дрібні деталі особи. Мальовані дівчата фентезі, як і юнаки, мають дуже пропорційні частини тіла. Особливу увагу слід приділити при малюванні рук і ніг, вони повинні бути реалістичними, пропорційно правильними і анатомічно грамотними.
  • До того як почати роботу над малюнком, визначитеся з ділянкою тіла, який ви покажіть нестандартно, тим самим, додавши герою фантастики. Найчастіше на малюнках зображують, щупальця медузи, язики полум`я, нестандартні волосся. Малюнки дівчат фентезі олівцем, виглядають більш загадково, якщо намалювати довге волосся і розмити їх за допомогою Smudge або Blur Tool.
  • Якщо ви маєте, вдалі текстури, які можна використовувати у вашій картині, накладіть їх на свого персонажа.
  • Підправити кольору можна, скориставшись розділом Color Balance. У цьому розділі ви зможете з легкістю змінити тональність і насиченість різних відтінків.
  • Для досягнення високої якості зображення і цікавого зовнішнього вигляду, малюнок потрібно обробити фільтром Noise, а після цього скористайтеся фільтром Gaussian Blur, але тільки з невеликим радіусом розмиття. У самому кінці, особливу роль приділіть основного фону малюнка. Зробіть його яскравим, абстрактним або взагалі малопомітним, а може бути і сюжетним.


Тепер ви знаєте, як намалювати фентезі. Для цього не потрібно багато, головне бажання і трохи елементарних навичок. І повірте, незабаром, у вас все вийде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!