» » » Чи знайшли бодрова?

Чи знайшли бодрова?

Чи знайшли Бодрова?

Він був молодий і талановитий. Його популярність стрімко росла: кіноактор, сценарист, режисер, чарівний і об`єктивний телеведучий. Трагедія, що сталася під час зйомок фільму «Зв`язковий», обірвала сходження найяскравішої зірки Сергія Бодрова. Після сходження лавини в Північній Осетії в 2002 році він пропав безвісти разом зі своєю знімальною групою.

Пошуки в 2002 році

Протягом декількох місяців після трагедії пошукові групи намагалися виявити сліди зниклих. А люди, кумиром яких встиг стати актор, не переставали хвилюватися: чи знайшли Бодрова, чи живий він? Фахівці стверджували, що лавина, що рухається зі швидкістю близько 150-200 км. в годину, змела на своєму шляху все. Залишитися в живих в таких умовах було б нереально. З більш сотні зниклих знайшли лише 18 тел. Тіла Сергія Бодрова серед них не було.

Факт зникнення Бодрова-молодшого став обростати чутками. Хтось припустив, що акторові по ряду причин було вигідно зникнути. Навіть ходили чутки, що після подій 20 вересня зниклі намагалися вийти на зв`язок. У 2003 році офіційно було припинено пошуки.

Виявлене тіло в 2004 році



А в липні 2004-го знову душі людей сколихнула надія: чи знайшли тіло Бодрова, ідентифікують чи знайдені на схилах людські останки? Тоді геологами, які працюють в Кармадонській ущелині, були виявлені фрагменти одягу і взуття, а також людське тіло, за попередніми даними належало чоловікові середніх років. Багато хто сподівався, що нарешті-то зниклого актора можна буде поховати по-людськи. Однак не можна однозначно стверджувати, що знайшли тіло Бодрова, так як це могли бути останки як актора, так і будь-кого зі знімальної групи, а визначити це точно вже неможливо.

Минуло десять років. Льодовик практично повністю розтанув, але на його місці тепер тече гірська річка. Знайти там вже навряд чи щось вдасться. Але багато хто продовжує пам`ятати талановитої людини. Для шанувальників Сергій Бодров-молодший продовжує жити в своєму доробку, яке вже увійшло в історію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!