» » » Чому згортаються гри?

Чому згортаються гри?

Чому згортаються гри?

Напевно, багато любителів комп`ютерних ігор задавалися нагальним питанням - чому деякі комп`ютерні ігри згортаються самі по собі в момент самої гри? У чому можуть бути причини цього? Проблема невелика, але на неї неможливо не звернути увагу. Отже, чому згортаються гри?

Основні причини згортання ігор

Може, вся проблема в перегрів компонентів комп`ютера або ноутбука? Коли перегрівається відеокарта, в грі з`являються фризи або артефакти, а коли сильно перегрівається, ігри зависають, немов намертво, або вилітають.

Причина може критися в клавіатурі. Запустіть гру і не чіпайте, попередньо відключивши клавіатуру, Можливі «підробітку» поєднання гарячих клавіш, а внаслідок цього починаються помилкові спрацьовування клавіатури. Також можуть траплятися залипання клавіш. Спробуйте клавіатуру замінити на іншу, хоча б на час.

фонові процеси

Ще одна причина - швидше за все, без видимих вікон запускається якийсь процес, тому і згортаються вікна, активні в цей момент. Скачайте програму Process Explorer і Autoruns (вона потрібна для контролю над автозавантаженням). Filemon - виконує функцію моніторингу звернень процесів до файлів. Скачайте цілком пакет Sysinternals Suite для більш глибокої перевірки системи.

Проблема з клавіатурою



Найчастіше причина може ховатися і в підключеному до комп`ютера модем стільникового оператора, Спробуйте видалити його з системи, потім почистити реєстр спеціальними програмами і в кінці протестувати.

брак ОЗУ

Є ймовірність нестачі оперативної пам`яті. Це може вплинути на згортання програм, які особливо вимогливі до ресурсів комп`ютера. В якості вирішення проблеми можна додати оперативної пам`яті. Також заважати можуть програми Skype, RocstarGames.

Інші причини

Зазвичай згортає гру софт, який працює у фоновому режимі, наприклад, іноді антивірусна програма згортає гру, коли видає оповіщення. Спробуйте відключити всі зайві програми з процесів через диспетчер задач. Також з автозавантаження можна відключити зайві програми, натиснувши поєднання клавіш Win + R, вписавши слово msconfig, натиснувши «ОК», і у вікні, вибравши вкладку «Автозавантаження».

Це далеко не всі причини, чому гри згортаються самі, але принаймні, тепер ви знаєте, де шукати проблему. Методів усунення несправностей може бути безліч, тому не розібравшись в проблемі самостійно, можна порадитися з фахівцями на форумах або звернутися в службу ремонту комп`ютерів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!