» » » Як пройти ліквідацію в варфейс (warface)?

Як пройти ліквідацію в варфейс (warface)?

Як пройти ліквідацію в Варфейс (Warface)?
Як пройти ліквідацію в Варфейс (Warface)?

Знаючи певні секрети проходження рівня «Ліквідація», а також володіючи вправністю в грі, ви гарантовано зможете уникнути каверзне режим. Пропонуємо покрокову інструкцію з проходженням кожного етапу.

формування команди



Для того щоб пройти ліквідацію в "Варфейс" якомога успішніше, рекомендується використовувати один з двох складів команди. Перший - це 2 штурмовика, 2 медика і один інженер. Другий - це по одному снайперу і штурмовика, 2 медика, інженер.



Далі ми докладно розпишемо тактику поведінки гравців на кожному з 19 поверхів будівлі, які команді потрібно буде подолати в "Ліквідації" для виконання місії. Номер пункту відповідає номеру поверху.

Легкі рівні (1-8 поверхи)

  1. На першому поверсі все те ж саме, що і на нульовому, - просто бігайте і набивайте фаги.
  2. Аналогічний попередньому поверху, тільки в справу включаються медики, які повинні будуть пару раз вас підлікувати.
  3. Тримайтеся групою. В першу чергу прибирайте щитоносців, не даючи їм можливості повалити кого-небудь на підлогу.
  4. Все, крім медиків, повинні зібратися в правому або лівому куті карти і приступити до відстрілу співробітників охорони. Один стрілець нехай контролює бічний прохід, інший - лівий, третій - правий. Якщо ж «палочники» все ж до вас прорвалися, просто включите «вогонь по всім» і злагоджено приберіть ворогів. Продовжуйте оборонятися.
  5. Відсиджуватися під номером поверху - це оптимальне місце. Снайперу бажано доручити усунення гранатометників, що з`являються з-за кутів. Решта члени команди групуються парами, щоб контролювати бічні проходи і стримувати натиск ворога.
  6. Зберіться всі в одному кутку карти. Притисніться до стін, щоб у щитоносців не було можливості збити вас з ніг. Відбивайте атаки щитоносців і не пропускайте штурмовиків (вони будуть виходити з-за кутів) за кулемети.
  7. Аналогічно до попереднього поверху, тільки штурмовиків не пускайте за співробітників охорони.
  8. Всі члени команди розходяться в різні кути карти (інакше вас всіх знищать парою пострілів) з метою контролю точок, через які будуть виходити гранатометники. Місія періодичного відновлення здоров`я гравців покладається на одного медика, який бігає між членами команди і лікує.

Складні рівні (9-14 поверхи)

  • 9. Всі знову збираються разом. Штурмовик стежить за верхніми ділянками території, на яких періодично можуть з`являтися співробітники спецназу. Решта бійців знищують щитоносців, охоронців і не підпускають ворожу штурмову групу до кулеметів. Медики іноді прикривають побратимів (під час перезарядки зброї) і паралельно лікують.
  • 10. Зберіться в одному кутку карти. Медики нехай прикривають бійців і лікують. Один стрілець нехай дає відсіч щитоносців, інший контролює появи на верхніх ділянках спецназу, третій - перегороджує підхід штурмовиків до кулеметів.
  • 11. Ми вже розповіли, як проходити ліквідацію в Warface, на 4-му поверсі. Тут дійте за аналогією.
  • 12. Сила Джаггернаута дорівнює його силі на складності «Профі». Зберіться в одному кутку і всіма силами захищайтеся від ботів.
  • 13. Проходження аналогічно тактиці, яка застосовується на 8-му поверсі, тільки сила і натиск ворога вище.
  • 14. групуючи в кутку. Акцент на спецназі - на цьому поверсі він представляє особливу загрозу. Медики виконують свої безпосередні функції, інженери - свої.

Дуже складні рівні (15-19 поверхи)

  • 15. Починається низка вкрай складних рівнів. Тепер, щоб пройти ліквідацію Warface, потрібно діяти особливо швидко і злагоджено. За 2 або 3 людини групуючи в точках появи ворога (їх дві) і даємо відсіч. Тільки врахуйте, що в кутах розпорошується отруйний газ!
  • 16. Тут маємо в 3 рази більшу швидкість стрільби і шкоди від снайперів, як на рівні «Профі». Знову переходимо все в один кут. Інженер лагодить броню і прибирає охоронців. Штурмовики відповідають за усунення спецназу. Медики активно лікують.
  • 17. Займаємо позицію біля місця виходу ворога. Причому краще триматися біля дерева з номером поверху. Кожен бере на себе певну точку і контролює виключно її. Залповим вогнем невпинно відстрілюємо недругів. Медики тільки лікують. Інженер латає броню.
  • 18. Аналогічно 17-ому поверсі. Виявляємо точки виходу ворога, групуючи і цілеспрямовано винищує супротивників, які на цьому рівні мають більш потужну екіпіровку.
  • 19. Головне завдання - знищити вертоліт. Для цього потрібно влучити по ньому 3 рази. Для цього після відкриття дверей 1 або 2 найвлучніших і швидких стрілка в компанії з медиком нехай біжать до місця розташування РПГ. Один боєць повинен вбити трьох представників важкої піхоти, які з`являться з двох точок навпроти ліфта. Решта нехай біжать на вертолітний майданчик, зачищаючи територію від кулеметників, штурмовиків і спецназу. Це дозволить першим бійцям дістатися до РПГ і знищити вертоліт. Після того як вертоліт збитий - біжіть до ліфта, щоб завершити місію.

Також про гру читайте в статті Що таке Варфейс.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!