» » » Як зробити свиню в minecraft?

Як зробити свиню в minecraft?

Як зробити свиню в Minecraft?

Ви не знаєте, як зробити свиню в Minecraft? Тоді вам слід уважно прочитати текст, який підкаже, яким чином створюються ці тварини, для чого вони можуть використовуватися і як з ними обходитися в процесі гри.

Створення свині в майнкрафт

Свині відносяться до розряду доброзичливих мобів. Вперше вони стали доступні гравцеві з появою версії Survival Test гри майнкрафт. Свині - це цінні тварини, які є основним джерелом свинини. До того ж свиней можна використовувати і в інших цілях. Ці моби поновлювані, їх параметри рівні 1.1875 блоку по висоті, 1.25 блоку по довжині і 0,625 блоку по ширині. Для створення свині необхідний спаунер, який береться в меню консолі сервера і вводиться в ігровий світ, але цей спаунер, на відміну від інших, здатний генерувати тільки свиней. Наприклад, для генерації павука вам знадобиться зовсім інший спаунер.

Приручення і розмноження свині

Свині безцільно блукають по околицях у грі майнкрафт. Як приручити свиню? Для цього вам необхідно знаходиться від свині не далі, ніж за 16 блоків, а також мати в руках морква - це продукт, яким харчується це тварина. Морква привертає свиню, тому вона буде ходити за гравцем доти, поки він буде тримати цей продукт в руках. Після того, як свиня з`їсть морква, вона вступає в «стадію любові», яка закінчується розмноженням свині. Але, як відомо, для розмноження потрібно ще одна тварина, яке, як і конкретна свиня, буде оточено сердечками. Тварини шукають один одного, після чого і настає розмноження.

Як отримати свинину



Після того, як зробити свиню в майнкрафт вам вдалося, ви можете отримати з неї м`ясо. Причому отримати м`ясо можна, як в смаженому вигляді, так і в сирому. З убитої свині впаде від одного до 3-х шматків м`яса. Якщо ж ви хочете отримати смажене м`ясо, то необхідно вбити свиню за допомогою вогню. Зверніть увагу, що в результаті блискавки свиня перетвориться в свиню-зомбі. Ця істота практично не завдає жодної шкоди.

управління свинею

Для того щоб їздити верхи на свині або перевозити вантажі, необхідно надіти на неї сідло. Для цього, візьміть в руку сідло і натисніть ПКМ на тваринному - сідло виявиться на свині. Але знімати його не можна за правилами гри, так як, відповідно до них, сідло впаде зі свині тільки після того, як вона помре або загине в майнкрафт. Як управляти свинею? Завдяки праву кнопку миші ви зможете сісти і злізти зі свині.

Щоб свиня була постійно під вашим контролем, необхідно мати вудку з морквою. Тоді свиня буде слідувати за вашим поглядом. Свиня кілька секунд розганяється повільно, а потім збільшує швидкість. Затискаючи ПКМ, сидячи на свині, і тримаючи вудочку, ви ще більше збільшите швидкість. Максимальна швидкість свині - 6.67 блоків в секунду, що становить приблизно 24 км / год. Про те, чим годувати свиню в майнкрафт, було сказано вище - це морквина і ніякої іншої корм не підходить для годування цієї тварини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!