» » » Як зшити конверт для новонародженого?

Як зшити конверт для новонародженого?

Як зшити конверт для новонародженого?

Скоро у вашій родині буде поповнення. Ви вже приготували все найнеобхідніше, залишилося тільки дещо вибрати - наприклад, конверт для малюка. А чому б не зробити його самим? У статті ми розповімо вам, як зшити конверт для новонародженого, щоб у вас вийшла дійсно унікальна річ, яку не купиш ні в одному магазині. Крім того, самостійне виготовлення конверта дозволить вам зшити такий виріб, яке виявиться найбільш підходящим вам до смаку.

Необхідні матеріали та підготовка

Спочатку потрібно визначитися, який конверт ви будете шити: зимовий чи літній, а також однаковий чи різний з особи і з вивороту. Виходячи з цього, підбираємо відповідний матеріал. Якщо сторони конверта будуть однаковими, потрібно купити тканину шириною близько 150 см, а завдовжки - близько 180-190 см. При різних сторонах доведеться купити два різних шматка тканини. Для лицьового боку ширина та ж, а для виворітного - від 100 до 140 см. При цьому довжина обох шматків повинна бути по 90-95 см. Також нам знадобиться і синтепон, який розраховується залежно від необхідної кількості шарів. Гумку потрібно вибрати довжиною 50 см. Блискавок має бути дві: звичайна довжиною 20-25 см і роз`ємна довжиною 50 см, причому останню можна вибрати і з великими зубчиками - це буде виглядати дуже красиво. Ну і, нарешті, нам знадобиться метрова коса бейка.

Форма конверта для новонародженого

Викроювати ковдру і кишеню потрібно, роблячи припуски на шви близько 1,5 см. Що стосується синтепону, то готувати його потрібно в кілька шарів (кількість яких на ваш розсуд) за розміром ковдри (зазвичай 2-3 шари) і кишені (зазвичай 1 2 шари). Тепер намітьте квадрат на верхній частині ковдри - в цьому місці потрібно буде пришити кишеню. Далі приметувати роз`ємну блискавку до будь-якої тканини (верхньої або нижньої) за бажанням. Якщо наметиваете до верхньої, то замочок повинен дивитися вниз, а якщо до нижньої, то, навпаки - вгору. Потім до нижньої тканини потрібно приметать синтепон - великими стібками. Далі синтепон приметувати до однієї з викрійок кишені, а деталі кишені складаються лицьовою стороною всередину. Тепер потрібно прострочити складений кишеню по стороні в тому місці, де повинна одягати гумка. Потім потрібно пропрасувати ковдру по шву і, склавши його вдвічі, прострочити на відстані в 2 см від краю. Після цього можна вставити гумку і обшити відкриті зрізи кишені косою Бейко. Бейку можна купити, а можна виготовити самостійно на свій смак. Нічого складного в цьому немає: наріжте стрічки з вподобаного матеріалу по косій лінії і зшийте їх до необхідної довжини.

заключні деталі



Тепер до верхньої стороні ковдри потрібно пришити кишеню, скласти лицем до лиця готові частини ковдри і змітати і прострочити їх. При цьому залиште внизу під кишенею близько 20 см незастроченими. Через цей отвір потім виверніть ковдру і зашейте потайним швом. Відпрасовувати краю ковдри слід акуратно, оскільки синтепон не дуже добре переносить підвищену температуру і сідає. Все, що нам залишилося - зробити кілька Прошиваючи наскрізь (як у стьобаного ковдри) і зняти всі позначки, які можуть бути видні. Ось, власне, і все - залишилося тільки навчитися користуватися конвертом, що не так вже й складно.

Конверти для новонароджених: фото



Тут ми дамо вам посилання на хороші фотографії конвертів і схеми викрійок. Насправді, схем викрійок конвертів в інтернеті досить і, щоб в цьому переконатися, досить набрати в пошуку простий запит: «конверт форма».

Однак далеко не кожна схема проста і зрозуміла. Хороші схеми по викрійці конверта представлені ось тут і ось тут. А за цим посиланням вас навчать також і користуватися конвертом, якщо раптом не знаєте або забули neskychnayaguznj.ru. Ну, тепер у вас є вся інформація про те, як зшити конверт для новонародженого. Здоров`я і удачі вам, і вашому малюкові!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!