Чому так хреново?

Чому так хреново?

Якщо тобі хреново, друже мій - значить, ти живеш. Значить ти на нижній сходинці туги, а значить перед тобою ступені щастя, на які ти зможеш піднятися, і головне - перед тобою не пропасти. Не може життя складатися з однієї лише ступені. Немає жодної людини живого і розумного, який не усвідомлював би в одну мить свого існування, що йому хреново, тоскно і самотньо. Що почуття безпорадності опанувало всій його душею ...

рухаючи час

Все: багаті, знамениті, герої, зірки, кумири і просто звичайні робочі, просто люди - все відчували це почуття не раз ... Навіть наш світ відпочиває часом від життя, змінивши день вночі, а часом, коли зовсім вже сумно і хочеться глибокого усамітнення з собою, природа йде в зиму, в її довгі, тихі і темні ночі, що закінчуються холодним ранком. Але з кожною секундою ніч стає коротшою, а значить - весна близька, тепле живе ранок зовсім недалеко.

Так і наше життя, друже мій, потихеньку знічується, а й розкривається і оживає, просто вимагає часу. Час - це насправді не щось абстрактне, час - це рух. Якщо раптом в одну мить всякий рух застигне, то не буде часу, час помре.

Виходячи з цього, ти можеш підкорити час собі, змусити рух працювати на себе, створюючи потрібну рух. Не потрібно рухатися в себе, приведи в порядок свій внутрішній світ і починай гармоніювати його із зовнішнім реальним світом. Але, якщо хаос в зовнішньому світі, то і внутрішній відчуває дискомфорт. Пам`ятаєш, недавно Путіну в прямому ефірі поставили запитання: Чому так хреново в Сарапул? Президент не зміг відповісти. Але пізніше було журналістське розслідування.

Виїхавши в провінційний, яких безліч на Русі, містечко спробував журналіст зрозуміти, що ж не так. І зрозумів: безробіття, розгнузданість правлячих і робочих, деградація суспільства в цілому, алкоголізм, розчарування і відсутність стимулів для розвитку. Але в таких ситуаціях легше ткнути в іншого, особливо вище статусом і звинуватити в усіх власних нещастях, замість того, щоб підмести свій двір, вибілити під`їзд, висадити ділянку перед вікнами зеленню, зайняти свого підлітка-дитини корисним, щоб ночами під дворі не п`янів .

Все в порядку, чи все в порядок



Якщо кожен прагне до порядку навколо тільки себе, то скрізь буде лад. Наводячи в порядок навколишнє, в порядок приходять думки і на душі затихне. Чому все так хреново? Запитай себе і спробуй щиро дати відповідь. Тоді ти обов`язково зрозумієш, що важливого упустив у своєму житті, що тобі потрібно обов`язково виправити. І все налагодиться, якщо ти налагодиш відносини з самим собою, якщо відверто поговориш сам з собою. Лише в гармонії ти знайдеш душевний спокій, а значить - перешкоди на шляху до щастя впадуть.

А чи знаєш ти, що для тебе всепоглинаюче щастя, раз задаєшся питанням: чому так хреново на душі? Чи кожен здатний відповісти на це питання, відчуваючи свою впевненість. Найчастіше людині для щастя недостатньо лише одного - почуття насиченості, достатку. Тобто він не в змозі оцінити своє прекрасне становище: не можна побачити небо, не спустившись на землю.

Щоб стати щасливим, знай про своє везіння вдихати, відчувати, вміти, торкатися, дивитися, відчувати. Користуйся цим!

Любов і смерть



Можливо, ти хочеш сказати мені про смерть про те, як вона несправедлива. Але лише егоїзм породжує наш страх перед смертю - страх залишитися одному і позбутися дорогого людини. Страх не про те, що його не стало, а перед тим, що стане з тобою без нього. Страх, що ти не встиг попросити у нього вибачення чи пробачити ...

Можливо, ти скажеш мені про нещасну або нерозділеного кохання, але лише егоїзм не дає тобі зрозуміти, що якщо ти по-справжньому любиш, то бажаєш коханому щастя і готовий відпустити його від себе, якщо він щасливий з іншою людиною. А то, що ти можеш відчувати настільки чудове почуття, то ти вже щасливчик, адже не кожному дано, хоч і мріє.

Там, де можна почути себе

«Я тут, від суєтних кайданів звільнений,
Учуся в істині блаженство знаходити,
Свободною душею закон обожнювати,
Ремствування не прислухались до натовпу неосвічений,
Козацтво відповідати соромливою благання
І не заздрити долі Лиходія иль дурня - у величі неправим. »

О. С. Пушкін «Село»

Знайти себе і реально оцінити свою недавню життя, знайти відповіді на питання допомагає зміна обстановки, залиш суєту міста і поживи трохи в селі, селі, в степу або в горах. Туман в голові розсіється, і ти будеш знати, які з вчинків були недостойні і порожні, які люди повинні увійти в твоє життя, а які - залишити її, що тобі насправді потрібно і цінно, а що - лише суєта і пил. Ти зрозумієш, чому так хреново було, або просто здавалося.

Створюй побільше яскравих спалахів в своєму житті, щоб яскраві емоції не пускали тебе в тьмяність нудьги. Щоб сірі плями туги губилися в яскравих фарбах життєвих подій. Навчися радіти.

І нехай же вранці тебе дзеркало зустрічає з посмішкою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!