» » » » Чому у мене немає хлопця?

Чому у мене немає хлопця?

Чому у мене немає хлопця?

У кожної є така подруга, яка регулярно ниє: «чому у мене немає хлопця ?!», «чому я не подобаюся хлопцям?», А навколишні вже втомилися її переконувати в тому, що все владнається і вона найчудовіша на світлі. Це в загальному не погано, погано якщо така подруга ти сама.



Замість захвату жалістю до себе і регулярного виливу душі, краще підійти до питання логічно і конструктивно розібратися в причинах. Це буде значно ефективніше, ніж запитувати, чому я не подобаюся хлопцям. Друзі може і скажуть тобі правду, але вони не завжди здатні побачити всі причини об`єктивно.

Чому у мене немає хлопця: причини

  • З тобою не знайомляться на вулиці або в кафе, друзі кажуть, що ти робиш дивне перше враження і багато хто вважає тебе стервом, або холодної і беземоційної? - Твоя проблема «обличчя цеглиною». Ні, з твоєю зовнішністю все може бути прекрасно, а ось вираз обличчя, говорить кожному «не лізь - уб`є». Можливо це відбувається несвідомо, але при вигляді такої похмурої і непривітною дівчата, тільки справжні шукачі пригод вирішуються познайомитися. Частіше посміхайся, стеж за виразом свого обличчя, частіше, стоячи перед дзеркалом, тренуйся робити добро і привітне обличчя. Чи не перестарайтеся, натягнута усмішка може бути ще страшніше, ніж просто похмурість.
  • З тобою постійно знайомляться, буквально не дають проходу, але дуже швидко зникають і нічого серйозного не виходить - можливо справа в твоїй зовнішності, вірніше в тому як ти її підносиш. Якщо ти носиш занадто відкритий одяг, яскравий макіяж і вважаєш, що треба відразу показати товар лицем, то це помилка. Чоловікам хочеться, щоб було цікаво, дуже легко грати на їх цікавості, а дівчина в мікроскопічній майці і спідниці шириною з пояс - це не цікаво, можливо це навіть красиво і еротично, але не цікаво. З такою дівчиною хочеться займатися сексом, а не зустрічатися з нею або одружитися.
  • Зворотний варіант від попереднього - та й годi. Якщо ти не даєш чоловічий фантазії ні найменшої опори, це теж не цікаво. «Чому я не подобаюся хлопцям, я ж модно одягаюся?» - В тому і проблема. Модні штани галіфе, светри крою летюча миша, сукні складної конструкції - все це відмінно виглядає в очах жінок і дизайнерів, а ось чоловіків не приваблює, так як такий одяг приховує силует і не дає ні натяку, що ж під нею. А вже в поєднанні з кам`яним обличчям, модний одяг зробить тебе і зовсім непривабливою для чоловіків.

внутрішні причини



З зовнішністю розібралися, переходимо до питань спілкування: чому у мене немає хлопця, я ж така гарна!

  • Ти чекаєш принца на білому коні, не інакше. А всі, хто до принца не дотягує, повинні негайно зникнути з твоїх очей. А ось в тому і проблема, що принци в маленьких монархічних країнах поки ще не вимерли, але їх всіх вже розхапали, а на всій іншій планеті їх в общем-то не існує. Трохи більш актуальною чекати бізнесмена на мінікупере, але результативність теж може не порадувати. Не буває ідеальних людей, тому придивись до перспективних, так можливо відповідний знайдеться не відразу, можливо у нього не буде бентлі чи особняка, але ти ж і сама не принцеса із замку.
  • Ти не вмієш спілкуватися з хлопцями - їм не цікаво знати, що там відбувається в особистому житті знаменитостей і яка частина фільму «Сутінки» найкраща. З хлопцями краще говорити про те, що цікаво їм, а краще за все про те, що цікаво вам обом. Якщо у вас знайдеться щось спільне, це може пробудити в ньому інтерес до тебе, а ось що це буде - спорт, серіали, улюблені книги, сорт пива або мультик, нікому не відомо.
  • Ну і наостанок - ти шукаєш занадто серйозно і грунтовно, відразу на першому побаченні з`ясовуючи скільки дітей і якої статі хоче потенційний обранець. Не лякай його так, він і не думав що у вас може бути щось серйозне, прибережи ці питання на потім, а краще дочекайся поки він сам їх задасть.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!