» » » » Як змінитися в кращу сторону?

Як змінитися в кращу сторону?

Як змінитися в кращу сторону?

У житті багатьох настає момент прозріння, коли ми розуміємо, що безнадійно відстали не тільки від інших людей, будь то однокласники або партнери, але і не стали тими, ким могли б. Парадокс, але виходить, що можна відстати і від самого себе. Поставивши собі за питанням, як змінитися в кращу сторону, необхідно розуміти, що зміни повинні відбуватися як всередині нас, так і навколо. Трансформації повинні бути піддані всі сторони життя. Розглянемо найважливіші.

  • Соціальна життя. Я і вони. Пам`ятаєте стару приказку «з ким поведешся - від того й наберешся»? Справи йдуть так, що люди, які займають багато вашого часу, просто геть позбавляють вас можливості бачити світ з іншого боку. Поміняти оточення - значить змінити життя. Так, легко звучить, але на практиці (пауза) ви боїтеся самотності, як втім, боюся його і я. Але весь позитив в тому, що природа не терпить порожнечі, а місце людей, тягнуть вас вниз, займуть більш щирі. Перевірено досвідом.
  • Емоції і вчинки. Найкращий спосіб зрозуміти свою суть і змінитися в кращу сторону - це усвідомити себе смертним істотою. Смерть - це те, що буває з іншими - ось як ми бачимо своє життя. І тому втрачаємо, втрачаємо і втрачаємо. Пам`ятайте, що ви живете один раз, а значить боятися нічого. Перед тим, як відмовитися від мрії, злякатися підійти до людини, в якого закохалися з першого погляду, згадайте, що це життя більше ніколи не повториться. Вам нема чого втрачати - все в ваших руках. Не треба жити так, як ніби попереду вічність: життя коротке. Єдина перешкода в вашому житті - це ви самі. Інших перешкод просто немає. Не бійтеся зробити вчинок, насолоджуйтеся емоціями!
  • Плани і стратегія. Назавжди запам`ятайте, чим би ви не займалися, обов`язково потрібно мати план. Вчіться мислити стратегічно, плануйте хоча б найближче майбутнє. У всьому важливий план і систематичність. Притому, робити це потрібно грамотно. Як приклад: яка мета реальніший - стати качком за 3 роки або постійно ходити в спортзал 3 рази в тиждень? Це не бідні і нещасні не планують своє життя, це не планують своє життя бідні і нещасні.


Тепер вам є над чим подумати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!