Як зняти переляк?

Як зняти переляк?

Переляк визначається психологією як раптовий і швидко проходить страх. У більшості випадків наслідків він не залишає (в кінці кінців, кожен в своєму житті неодноразово лякався, але благополучно продовжував жити далі). Але в деяких випадках переляк позначається досить неприємно: від появи енурезу до стабільного заїкання, який проявляється в більш сильному ступені під час страшних подій.

Як впоратися з ним, розказано в статтях:

Однак не всі згодні відвідувати з цією метою психіатра. І таких людей цікавить, як зняти переляк самостійно, перевіреними народними засобами.

профілактичний обряд

Щоб не шукати способів, як зняти переляк у дитини, можна зробити попереджувальні заходи: налити в чашку холодної, краще освяченої води і, хрестячи її, прочитати змову «Дума худа». Після ємність ставиться в тепло, і підігрітою (природним чином, без плити!) Водою обтирається тільце немовляти. Ковточок треба дати йому випити.

Ритуал на воску

Це - найпростіший метод, як зняти переляк, якщо він вже отримано, але не призвела до тяжких наслідків. Стакан знову ж наповнюється холодною водою, а в ложці розтоплюється віск. Посудина тримається над головою дитини, в неї потихеньку виливається розплавлений віск і читається замовляння «Испуги відливаю».

Для важких випадків, в тому числі для лікування дорослих, знахарі використовують викочування яйцем або виливання на віск (змова при цьому використовується «Вилейтесь пристрасті»). Проводити виливання іноді доводиться цілих дев`ять раз-так як зняти переляк дитинства у сформованого людини дуже важко.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!