» » » Як швидко зняти тиск?

Як швидко зняти тиск?

Як швидко зняти тиск?

В наш напружений час багато хто страждає від підвищеного артеріального тиску. До високого тиску не можна ставитися несерйозно, адже воно може привести до тяжких наслідків.

Кожному, хто хоч раз потрапляв в таку ситуацію, необхідно знати, як швидко збити високий тиск.

Як зняти тиск в домашніх умовах?

  1. Дуже простий, але ефективний спосіб полягає в повному розслабленні. Потрібно лягти горизонтально, повністю розслабитися і рівно подихати протягом десяти хвилин.
  2. Неспішна ритмічна прогулянка на свіжому повітрі теж поступово нормалізує тиск.
  3. Опустити руки в теплу воду, вмитися теплою водою, опустити на кілька хвилин ноги в таз з теплою водою. Це допоможе судинам розширитися, чому зменшиться тиск на їх стінки. Не рекомендується використовувати холодну воду, яка змушує судини звужуватися.
  4. Відмінно допомагають компреси з яблучного оцту. Оцет треба розвести з водою в рівних пропорціях, потім в цю рідину опустити рушник. Рушник вичавлюють, після чого їм потрібно на 10 хвилин обернути ступні. Під час компресу ступні повинні перебувати горизонтально, щільно притиснутими до твердої поверхні. Після компресу ноги потрібно обполоснути прохолодною водою.
  5. Змішати в рівних пропорціях сік редьки, буряка і моркви. Потім до суміші додають мед з розрахунку 1 столова ложка на склянку. Зберігати в холодильнику, випиваючи по 3 столові ложки 3 рази на день до їди, термін лікування становить від двох місяців. Ця суміш - відмінний профілактичний засіб.

Додатково про методи зниження тиску читайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!