До чого сниться різати?

До чого сниться різати?

Буває, що нам сняться кошмари, від яких кидає в тремтіння, і ми ще довго не можемо прийти в себе. Наприклад, до чого сниться різати?

Дуже часто сни мають абсолютно протилежне значення, так відбувається і в цьому випадку. Сон, де ви щось ріжете, означає, що насправді ви дуже чекаєте звістки від одного, якого давно не бачили. Якщо ж уві сні ріжуть вас - то один дуже по вам нудьгує. При сучасних можливостях інтернету зв`язатися з друзями стало легше легкого, де б вони не знаходилися. Зв`яжіться з ним швидше і дізнайтеся, як справи.

Різати птицю уві сні - поганий знак. Швидше за все, вас не буде задовольняти ні ваше фінансове становище, ні емоційний стан. Якщо ви збираєтеся в якусь поїздку - вона не принесе вам бажаного задоволення. Ваші супутники будуть вічно в похмурому настрої, ніж будуть засмучувати і засмучувати вас.

Різка іншої тварини м`яса принесе вам збитки. Будьте гранично акуратно в фінансових операціях, особливо тих, що вимагають значних капіталовкладень. Всю подальшу тиждень високий ризик обману.

Приємних сновидінь!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!