До чого сниться сіно?

До чого сниться сіно?

Сни людини бувають як цілком реальні, так і фантастичні. Всім їм можна дати логічне пояснення з коротким і зрозумілим описом. Якщо вам приснилося сіно, кілька тлумачень такого сну описано в статті.

До чого сниться сіно: тлумачення

Якщо приснилося сіно - це сприятливий знак. Такий сон до успішних, прибутковим справах. Сіно уві сні - до швидких побачень, прибутку або удачі, а також до досягнення стійкого матеріального становища найближчим часом.

Якщо сниться стіг сіна, то заповітні бажання стають реальними і немає потреби для цього докладати багато зусиль, тому що везіння і удача на вашому боці. Чим більше чистої сухої трави буде під час сну, тим швидше здійсниться бажання.

До чого сниться збір соломи в стіг? Якщо хтось уві сні збирає сіно в стіг - це до неприємної ситуації або хвороби близьких людей. Якщо ви суху траву складаєте в скирти - це до втрати якоїсь своєї речі. Якщо ви самі косите уві сні, це до поліпшення фінансів в майбутньому.

Якщо сіно горить уві сні - це може привести до великих втрат. Якщо при гасінні пожежі вам надавали допомогу сторонні люди, то вона буде дуже до речі. Палаюче сіно говорить про фінансових і моральних втратах.

Якщо змогли загасити сіно самі без сторонньої допомоги, то і з проблемами впораєтеся самостійно. коли ви уві сні годуєте сіном худобу - значить незабаром запропонуєте свою допомогу людині, яка для вас стане помічником у сердечних справах і кар`єрі.

Вдалих вам снів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!