До чого сниться куля?

До чого сниться куля?

Кожен сон має своє значення, причому часом правильне його тлумачення дозволяє своєчасно відреагувати на події в житті. Наснитися може все що завгодно. Головне - запам`ятати деталі.

Сьогодні поговоримо про те, до чого сниться куля. У різних сонниках зустрічаються різні тлумачення цього сну, але можна виділити найбільш популярні з них:

  • Побачити пролітають повз вас кулі уві сні означає, що незабаром ви отримаєте удар або хворобливий укол з недобрими наслідками.
  • Побачити кулі в зброю або в ріжку - знак того, що слід бути більш уважним і обережним, а також бути готовим до вже навіяного на вас удару.
  • Виробляти кулі уві сні - вказує на те, що ви задумали помститися кому-то. Причому ваші дії, можливо, принесуть багато горя цієї людини, тому варто ще раз добре подумати, чи потрібно мстити. Крім того, відливати кулі - заклик не виходити за межі дозволеного, не займатися авантюрними, небезпечними речами.
  • Побачити потрапила в ваш будинок кулю означає, що вам загрожує небезпека.
  • Якщо ви отримали кульове поранення, це означає, що варто подбати про своє здоров`я, оскільки такий сон передвіщає хворобу. Однак отримання уві сні наскрізного кульового поранення без відчуття болю свідчить про прийдешнє в реальності веселощі і хорошому настрої.

Додаткову інформацію про тлумачення снів можна знайти на нашому сайті в розділі Тлумачення снів - сонник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!