До чого сниться вівчарка?

До чого сниться вівчарка?

Сон, в якому ви бачите собаку, як правило, пов`язаний з одним, приятелем, надійним товаришем. Залежно від породи, яка з`явилася вам уві сні, можна судити детальніше про те, що ж несе в собі сновидіння.

Поговоримо докладніше про те, як тлумачити сон, якщо приснилася вівчарка.

Тлумачення сну про вівчарці

Традиційно вівчарка асоціюється з надійністю і відданістю, тому, якщо вам приснилася собака саме цієї породи, будьте готові до зустрічі з добрим і вірним другом, який або знову з`явиться у вашому житті, або нагадає про себе дзвінком. Це може бути і знайомство з порядною людиною, який принесе у ваше життя частинку добра і тепла. Він стане відданим другом, який зможе розділити ваші радощі й прикрощі, зуміє вислухати і дати мудру пораду. Сон про вівчарці також може означати благополуччя і успіх в задуманому справі. Все, що вам потрібно, - це вести себе мудро і справедливо, і це принесе свої плоди.

У вашому сні вівчарка охороняє чийсь будинок або рятує когось від неминучої загибелі? По всій видимості, вам належить стати чиїмось захисником або заступитися за кого-то в суперечці. Гавкаюча вівчарка може означати сварку з близькою людиною, тому постарайтеся не допускати конфліктних ситуацій, щоб потім не шкодувати про наслідки. Сон пророкує, що вести себе потрібно стримано і не давати співрозмовнику приводу для образи.

Якщо вівчарку побачила уві сні жінка, сон пророкує, що представниця прекрасної статі познайомиться з людиною, який запропонує їй своє заступництво.

Якщо вас цікавить, до чого сняться домашні улюбленці, ознайомтеся з нашим розділом Сни про тварин. Також ви можете прочитати ще одну статтю на схожу тему До чого сняться тварини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!