До чого сняться вовки?

До чого сняться вовки?

Вовк, цей страшний і сильний звір, завжди був ворогом людини. Його зуби і кігті залишили відмітини на тілах багатьох людей, і далеко не всі з них залишилися в живих. Ще більше страждав від вовків домашню худобу. У наш час вовків залишилося не так вже й багато, і вони майже перестали бути загрозою, але вони продовжують бути людям уві сні. Так до чого сняться вовки?

Ворог наяву, вовк залишається ворогом і уві сні. Якщо вам наснився вовк, значить, у вашому оточенні з`явився небезпечний для вас людина. Може бути, серед ваших друзів і знайомих, а може серед колег по роботі, але він готує для вас страшну каверзу, після якої вас можуть очікувати великі втрати.

Якщо вовк нападає і ранить вас, ваші втрати майже неминучі. Не намагайтеся ловити вовка, якщо ви зловили його, вас тривалий час буде мучити безліч дрібних, але настирливих проблем. Якщо ж ви змогли вбити вовка, значить, ви вийдете переможцем з цієї нелегкої боротьби.

Іноді мирна поведінка вовка може означати, що вам має бути зустріч із суворим і суворим начальством.

Як не дивно, якщо дівчина уві сні йде кудись разом з вовком, значить вона скоро вийде заміж. Якщо вона боїться його, шлюб буде нещасливим.

Часто запитують, до чого сниться зграя вовків. Це дуже неприємний сон. Він віщує тривалу низку втрат, хвороб, невдач. Причому, кількість вовків у зграї відповідає числу років, протягом яких триватиме ця чорна смуга.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!