» » » » Як створити ще одну людину?

Як створити ще одну людину?

Як створити ще одну людину?

Homo res sacra ... Іншими словами, як кажуть латиняни, людина - річ священна. Людина - це не тільки фізичне тіло, що володіє набором фізіологічних потреб, а й, в першу чергу, істота мисляча, обтяжене інтелектуальної та духовної складовими. У різні епохи люди задавалися питанням: як створити ще одну людину? Давайте розглянемо можливі варіанти відповідей.

Лелека, капуста, магазин і інші приємні моменти

Спосіб перший і найвідоміший - за допомогою птиці з довгим дзьобом і потужними крилами, що приносить діточок. Звичайно ж, мова йде про народження дітей. Дорослим людям не варто пояснювати, звідки беруться рожевощокі чудові малюки, з яких потім виростають справжні особистості і повноправні члени соціуму.

Початок шляху

Отже, все починається з приємних зустрічей, поцілунків і подальшого продовження відносин двох представників різних статей. Інакше ніяк, адже це вже буде інший спосіб створення людини. Бажано, щоб союз двох тіл і душ був ознаменований якимось важливою подією, яке називається «одруження», тому що для виховання дитини дуже важливо, щоб у нього були два батька, і мама, і тато. Перший спосіб не тільки найпоширеніший, але і найбажаніший для створення повноцінної особистості і виховання Людини з великої літери. Народження малюка - це тільки початок довгого процесу створення нового представника людської раси.

виховання



Найближчі років двадцять необхідно правильно виховувати дитину, вкладати в нього не тільки основний набір знань шкільної програми, а й на прикладі показувати правильну модель поведінки в суспільстві, ставлення до оточуючих, формувати навички адекватного сприйняття ситуацій. Важливо виховати в дитині людяність, це єдино правильне ставлення до себе подібним, без якого неможливе існування і розвиток суспільства. При наявності цієї важливої складової будуть формуватися і гуманність, і благородство, і доброта, і інші якості, необхідні для створення справжнього людини. Але не варто забивати в своє чадо неспростовні постулати поведінки, т. К. Життєвий шлях вельми неоднозначний, і людині дуже часто доводиться маневрувати в пошуках правильного рішення або реакції на ту чи іншу подію.

Медицина і усиновлення

Якщо доля розпорядилася так, що природним шляхом створити людини не виходить, на допомогу прийдуть ... Ні, не Чіп і Дейл, а чудеса сучасної медицини - штучне запліднення і сурогатне материнство. Такі способи створення людини прийнятні в разі фізіологічної нездатності жіночого організму до зачаття або виношування плоду, так само як і чоловічого безпліддя. Також можна звернутися до цих способів в разі одностатевих шлюбів.



Якщо такий варіант розвитку подій є неприйнятним для майбутніх батьків, є сенс усиновити малюка. Цю благородну, добре, потрібна справа, яке вирішує проблему відсутності дітей в сім`ї. Та й маленький чоловічок буде щасливий знайти маму і тата, адже всім відомо, що сірі будні, проведені в дитбудинку, не кращим чином позначаються на становленні особистості. Знову ж, гостро постає питання виховання: в першу чергу, прикладом, а також добрим словом і, звичайно ж, любов`ю.

вічна класика

Можна створити образ людини, спираючись на авторитет відомих класиків. Читання хороших книг впливає на те, як людина стає Людиною. Створення нового індивідуума ми можемо спостерігати в болісних метаннях студента Родіона Раскольникова, який постає перед нами в романі «Злочин і покарання». В кінці роману ми бачимо справжнє народження нової людини, нового Родіона, який зміг пройти шлях випробувань і духовного очищення. Подібний шлях проходить Андрій Болконський, герой "Війни і миру".

У загальному і цілому, мова йде не тільки про таких гігантів думки, як Лев Миколайович Толстой чи Федір Михайлович Достоєвський, але і про письменників, ближчих до нас у тимчасовому контексті. Народження і становлення особистості - одна з найважливіших тем в літературі, тому дуже важливо на прикладі літературних героїв ставати справжньою Людиною, а не наступати на власні граблі і здійснювати болючі помилки.

Як створити образ людини в казці

Дитячі книжки теж дуже часто піднімають питання про те, як створити ще одну людину за допомогою чаклунства. І при цьому сумлінно і доступно відповідають на нього. Згадайте Піноккіо - Буратіно, який був створений з поліна і зовні дуже нагадував живого хлопчика. Але даний становлення його як людину відбулося після того, як він зрозумів такі на вигляд прості істини, як необхідність бути чесним, вірити в силу добра, любити оточуючих і бути справедливим.

Оповідання про те, як герої створюють нову людину, ми можемо зустріти і в таких казках, як «Дюймовочка», «Снігуронька». Продовження роду, бажання мати дітей, дарувати їм свою любов уособлюється в казках подібними варіантами створення нових «людей», де людини роблять буквально з підручного матеріалу. При цьому новоспечений член сім`ї має зазвичай лагідною вдачею, стовідсоткової добротою, вродженої чесністю і дитячою наївністю. Казки одностайні: коли в створення чарівного "дитини" вкладено величезну кількість любові та терпіння, він обов`язково стане справжньою Людиною.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!