Що означає цифра 7?

Що означає цифра 7?

Цифра 7 - одна з найзагадковіших. Вона вважається магічним і священним числом, несе в собі мудрість, знання, покрите таємницею. Впливу даної цифри схильні люди, що народилися 7, 16 або 25 числа будь-якого місяця.

Розглянемо докладніше, що означає цифра 7, яким чином вона впливає на людей, пов`язаних з нею.

Чому 7 вважається щасливим числом?

Сімка вважається не тільки магічним, але і гармонійним число. Вона фігурує в різних явищах, пов`язаних з природою і людиною. Наприклад, говорять про 7 днів тижня-також посилаються на період вагітності жінки, який становить 280 днів (7х40), 7 чудес світу, 7 нот, 7 кольорів веселки і т. Д.

Значення і вплив цифри 7

Люди, народжені під впливом цієї цифри, мають поетичним духом, старанні, допитливі, мають сильну інтуїцію, відмінним почуттям гумору, у них хороший аналітичний розум, багата фантазія, яскрава уява, вони схильні до винахідництва.

Число 7 уособлює інтерес природи в розвитку людини. Сімка - це покровитель письменників, поетів, композиторів, музикантів, затворників, філософів, мислителів. Такі люди потребують самоті, яке дарує їм натхнення. Люди з 7 нерідко стають відомими всьому світу, так як цей відгук виникає завдяки тому, що ці люди вкладають свій природний талант в науку, мистецтво, філософію, релігію. Однак успіх прийде в тому випадку, якщо людина буде аналізувати те, чого він вже досяг, і чітко планувати своє майбутнє.

Про те як дізнатися своє щасливе число читайте в статті як дізнатися своє число.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!