Що означає цифра 5?

Що означає цифра 5?

Числа певним чином впливають на людей, на їх долю. Нерідко трапляється таке, що людина відчуває, ніби його супроводжує якесь число протягом усього життя-майже у кожного є своє щасливе число або цифра, на яку можна розраховувати. Хтось вірить в талісмани, а хтось - в цифри. Розшифровкою їхнього впливу і значення займається наука, яка називається нумерологією. У статті розглянемо, що означає цифра 5 з точки зору нумерологів.

Значення цифри 5

В нумерології цифра 5 символізує розвиток, її пов`язують з людиною (4 кінцівки і голова утворюють п`ятикутну фігуру), це ще й символ людини з його п`ятьма почуттями світовідчуття (нюхом, дотиком, слухом, смаком і зором).

П`ятірка здатна чинити сильний вплив на долю людини, що знаходиться під її заступництвом, т. К. Є однією з найпотужніших цифр. Такі люди також здатні самі впливати на оточуючих їх людей. Для людей під заступництвом цифри 5 важливий життєвий досвід, який вони набувають самостійно. Їх життя зазвичай дуже енергійна, насичена, нерідко «люди-п`ятірки» можуть працювати на кількох роботах, не втомлюючись. Для них важливо бути корисними оточуючим, вони дуже надійні і вірні друзі. Це люди з яскравою індивідуальністю і талантами. Однак через такого прагнення до творчості і достатку талантів «люди-п`ятірки» можуть з легкістю відмовитися від відносин, які будь-яким чином стримують їх, обмежуючи їх свободу.

Читайте також нашу статтю Що таке цифра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!