» » » » Як зняти вінець безшлюбності?

Як зняти вінець безшлюбності?

Як зняти вінець безшлюбності?

Іноді буває, що у гарної і розумної жінки все прекрасно на роботі і з друзями, от з особистим життям ніяк не ладиться. Психологи б сказали на це, що у неї не вироблена тактика взаємодії з протилежною статтю і є проблеми з вираженням почуттів. Наші предки вірили, що одна з можливих причин в такій ситуації - хтось наклав вінець безшлюбності. Це псування особливого виду, яка не дозволяє відносинам перерости в сімейний союз. А як зняти вінець безшлюбності? Давайте розберемося.

Як проявляється вінець безшлюбності

Є деякі характерні ознаки у людей з вінцем безшлюбності:

  • Відсутність лінії шлюбу на правій руці. Розташовується вона трохи нижче мізинця з краю долоні. Якщо лінія є на лівій руці, а на правій немає - то це сигнал до того, що на вас наклали вінець безшлюбності.
  • Крім того, є народний метод визначення цієї псування. Для цього треба надіти на безіменний палець лівої руки срібний перстень і не знімати його три дні. Після чого ввечері потрібно налити воду в чашу і на ніч покласти туди кільце. Вранці воду слід закип`ятити. Якщо з`явиться піна, то можливо, на людині є вінець безшлюбності, якщо ж вода буде прозорою, - то вінця безшлюбності немає.

Зняття вінця безшлюбності за допомогою кропиви

Це найпростіший спосіб, як зняти вінець безшлюбності. Для цього за три дні до молодика потрібно зробити кропив`яний розчин. Свіжу кропиву варять в мильній воді протягом 7 хвилин, і до нового місяця розчин зберігається в каструлі під кришкою. У ніч молодика голову миють цим відваром 7 разів. Після цього на голову надягають тугий обруч і запалюють 7 церковних свічок. Обруч повільно знімається з голови, найкраще попросити допомоги подруги. Якщо обруч знімається важко, то вінець безшлюбності було накладено вже давно. А якщо він взагалі не знімається з голови, то ножем трохи нижче обруча проводять лінію по повітрю. Після цього знятий вінець загортають в тканину, тримають до кіптяви над свічкою і закопують якомога далі від будинку.

Зняття вінця безшлюбності на кладовищі



Один з найнебезпечніших і страшних методів зняття вінця безшлюбності. Тільки сильно зневірені дівчини вирішувалися на нього. Відбувається все наступним чином. Потрібно прийти на занедбаний цвинтар і знайти могилу далеко від всіх. Після цього закрити очі і ввічливим тоном звернутися до небіжчика і запропонувати гостинці, а саме: стакан горілки, житній хліб, дві варених курячий яйця, дві цибулини, два яблука, два шматочки сала і блюдце з молоком. Потім слід застромити в хліб дві церковних свічки і попросити про допомогу небіжчика. Якщо свічки не згаснуть, то померлий почує ваші слова.



Після цієї процедури потрібно перехреститися 7 разів, і піти, не обертаючись, з цього місця. По дорозі потрібно читати Отче наш, а по приходу додому вмитися святою водою і розчесатися дерев`яним гребенем.

Поради парапсихологів

У парапсихологів є свій метод того, як зняти вінець безшлюбності самостійно. Вони стверджують, що неможливість почати сімейні відносини часто виникає через «друку самотності». Це якась форма думки, яка протягом багатьох років в`їдається в свідомість і в результаті не дозволяє вступити в шлюб.

Для того щоб зруйнувати створену свідомістю і невдалим досвідом «друк самотності», потрібно:

  • Щодня молитися. Якщо ви віруюча людина, то можна звертатися з молитвами до святого покровителя. Якщо ви не вірите в, то потрібно вголос розповідати про свою проблему і каятися самій собі.
  • Потрібно позитивно налаштовувати себе на благополучний результат. Для цього кожен день програмувати своє життя фразами на кшталт: «я вийду заміж», «мій шлюб буде щасливим», «я скоро зустріч свого чоловіка». А також просити вибачення у всіх, кого ви коли-небудь могли образити.

Фахівці в області езотерики і паранормальних явищ сходяться на думці, що в кожній людині закладено прагнення завести сім`ю, продовжити рід. Всі наші неуспіхи лежать в області біополя, яке руйнується негативними думками і невдалим досвідом. Тільки ви самі можете подолати ваші проблеми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!