Як дізнатися відьму?

Як дізнатися відьму?

Деякі люди підозрюють, що в їх оточенні є відьма. Щоб з`ясувати так це чи ні насправді, необхідно поспостерігати за підозрілою особою. Адже дізнатися відьму можна за кількома помітних особливостей.

Як дізнатися відьму: основні способи

Пам`ятайте, що вид у відьом завжди трохи відсутній, незалежно від того, чим вона займається. Також така особистість:

  • часто упускає речі і обриває розмову;
  • завжди кудись поспішає і нерідко загадково зникає, що приводить багатьох на подив;
  • не дає ємні відповіді на прості запитання, однак із задоволенням розповідає про таємниці світобудови і демонології;
  • не любить коли до неї підходить хтось зі спини, якщо ж людина це зробив, то він може отримати сильний енергетичний «удар» від відьми, який виражається в різкому погіршенні самопочуття;
  • одягається в одяг темного кольору, але виглядає завжди сексуально, отримати додаткову інформацію про те, як за зовнішнім виглядом визначити відьму ви можете з нашої статті Як виглядає відьма;
  • може викликати провали в пам`яті у людей, якщо вона зрозуміла, що розповіла щось зайве;
  • не любить порядок в домі, в ньому можна зустріти старі картини, мілину, книги, а обстановка досить похмура, що вселяє страх.

Також відьму можна дізнатися і за іншими особливостям. Адже їх чимало. Вони наведені додатково в нашій іншій статті Як розпізнати відьму.

Як дізнатися що ти відьма



Багатьох представниць прекрасної статі, цікавить, як дізнатися відьма я і тут є також ряд способів:

  1. Якщо в вас є домішка циганської або козачої крові, а в роду були жінки, які мають незвичайними здібностями, то висока ймовірність того, що ви відьма.
  2. Якщо ви помітили, що коли ви починаєте сумувати чи плакати, то змінюється погода, то значить, у вас є здібності до чаклунства.
  3. Поспостерігайте за тими людьми, які вас ображають: чи стає їм відразу або через невеликий проміжок часу ще гірше, ніж вам. Якщо так, то ви відьма.
  4. Якщо на кладовищі і інших згубних місцях вам стає спокійно і комфортно, то можна сміливо стверджувати, що ви відьма.

У тих, хто має здібності до чаклунства, є всі шанси стати справжньою відьмою. Для цього лише потрібно вчитися і виконувати ряд рекомендацій. Про все це, ви можете дізнатися в нашій статті Як стати відьмою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!